Apotti-järjestelmän käyttöönotto jatkuu – Rekrytoimme Vantaalle uusia Sote-osaajia

Apotti- potilastietojärjestelmän ensimmäinen käyttöönotto alkoi 10.11.2018 HUSin Peijaksen sairaalassa. Vantaalla sosiaali ja terveydenhuollossa käyttöönotto tapahtuu parhaillaan vaiheistetusti.

Henkilöstön koulutusten aiheuttaman sijaistarpeen vuoksi Seure rekrytoi Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia kiertäviksi varahenkilöiksi sekä keikkatyöhön.

Apotin käyttöönotot tapahtuvat vaiheistetusti HUSissa, Vantaan sosiaalihuollossa sekä Helsingissä, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja Tuusulassa vuosien 2019–2020 aikana.

Apotti-osaaminen takaa työmahdollisuudet

Myös sijaiset koulutetaan järjestelmän käyttöön. Apotti-sijaisuuksiin tulevat työntekijät ovat ensimmäistä koulutettavaa vuokrahenkilöstöä ja he voivat jatkaa lisätyövoimana sujuvasti käyttöönottojen jälkeen.

Haemme runsaasti lähihoitajia ja sairaanhoitajia

Tarve työntekijöille Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla on suuri. Apotti-sijaisille tarjotaan mittavia työsuhde-etuja. Työtä on tarjolla runsaasti myös Apotti-sijaistusten jälkeen, joten hakeminen kannattaa.

Apotti-sijaisuudet ovat hyvä mahdollisuus aloittaa keikkailu myös heille, jotka eivät ole aikaisemmin työmuotoa kokeilleet.

Tutustu Myyrmäen kotihoidossa työskentelevä Jennaan. Jenna kertoo kokemuksiaan siitä, millaista työskentely kotihoidossa on.

Katso kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon avoimet työpaikat.