Apotti-sijaistuksista kaupan päälle uuden potilastietojärjestelmän osaaminen

Vantaa ja HUS-Peijas ottavat ensimmäisinä Suomessa uuden potilastietojärjestelmän Apotin. Apotin tarkoituksena on sujuvoittaa sote-ammattilaisten työtä, yhtenäistää sote-tietojärjestelmien viidakkoa ja lisätä tietoturvaa. Vantaan jälkeen myös. mm. Helsinki siirtyy käyttämään Apotti-järjestelmää.

Apotti-koulutetut sijaiset ovat haluttuja tulevaisuuden työntekijöitä

Ennen uuden järjestelmän käyttöönottoa henkilökunta koulutetaan. Koulutusten tuoma sijaistarve täytetään Seuren tarjoamalla työvoimalla. Myös sijaiset koulutetaan järjestelmän käyttöön. Koska järjestelmiä ei voi käyttää ilman koulutusta, nyt Apotti-sijaisuuksiin tulevat työntekijät ovat ensimmäisiä ”keikkalaisia”, jotka voivat jatkaa lisätyövoimana käyttöönoton jälkeen.

Sijaishaku käynnissä nyt

Seure hakee parhaillaan runsaasti sairaanhoitajia ja lähihoitajia Vantaan Apotti-sijaisuuksiin. Hakemalla nyt sote-ammattilainen pääsee kiinni mittaviin työsuhde-etuihin, sekä etulyöntiasemaan oppia uusi potilastietojärjestelmä ensimmäisten joukossa.

Tarve työntekijöille Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla on suuri, joten hakea kannattaa, vaikka ei voisi esimerkiksi työskennellä täysipäiväisesti arkisin. Haemme laajaa tiimiä ammattilaisia ja haluamme tarjota joustavia työmahdollisuuksia työnhakijoiden omien toiveiden mukaan. Apotti-sijaisuudet ovat hyvä mahdollisuus aloittaa keikkailu myös heille, jotka eivät ole aikaisemmin tätä työmuotoa kokeilleet.

Katso kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon avoimet työpaikat.