Etsimme lähihoitajia kotihoitoon – tarjolla keikkatöitä ja pidempiäkin työsuhteita!

Haluatko työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan? Kiinnostavatko keikkatyöt, jolloin voit valita itse omat työpäiväsi? Etsitkö pidempää työsuhdetta, jonka kestoon ja työtuntimäärään voit itse vaikuttaa? Etsimme lähihoitajia kotihoitoon. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä. Työ kotihoidossa on itsenäistä, monipuolista, haastavaa ja palkitsevaa.

Haluatko tietää lisää keikkailusta kotihoidossa? Tutustu Seuren kautta kotihoidossa keikkailevaan Heliin ja katso Helin video tästä linkistä!

Kotihoidon keikkatöissä voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan – suurin osa työsuhteista on usein yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Tarjolla on sekä aamu- että iltavuoroja. Pätevän lähihoitajan palkka kotihoidossa on 17,69€/t – 19,46€/t + mahdollinen epämukavan työajan lisä. Lisäksi maksamme palkan yhteydessä lomarahan.

Kiertävänä työntekijänä toimit Seuressa kuukausipalkkaisessa työsuhteessa oman alueesi kiertävänä työntekijänä ja voit keskittyä työssäsi kaikkein tärkeimpään – asiakkaaseen ja asiakastyöhön. Voit vaikuttaa myös työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään, olemme valmiita joustamaan aikataulujesi mukaan. Pätevän kiertävän lähihoitajan palkka kotihoidossa on 2 878,09 €- 3 165,90 €/kk (työaika on 37,5 t/vk) + mahdollinen epämukavan työajan lisät.

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, niiden organisaatioiden ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 1600 seurelaista. Seure – kun työllä on väliä!

Tutustu Seureen