Etsitkö keittiöalan päivätöitä? – haemme keikkalaisia erilaisiin keittiötehtäviin!

Etsitkö keittiöalan päivätöitä? Haluaisitko itse valita työpäiväsi? Haemme uusia keikkatyöntekijöitä Helsingin ja Espoon kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja henkilöstöravintoloihin.

Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan – suurin osa työsuhteista on usein yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Keikkailu on vaivatonta sähköisen Keikkanetti-palvelun avulla – työvuoroista voi sopia helposti mobiilisovelluksella. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 7–16 välille. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaisia tehtäviä.

Haluatko tietää lisää keikkailusta keittiöissä? Tutustu Seuren kautta keittiötöissä keikkailevaan Kaijaan tästä linkistä.

Ruokapalvelutyöntekijä työskentelee erilaisissa keittiön avustavissa työtehtävissä, kuten tiskissä, salaatin ja energialisäkkeiden valmistuksessa ja linjastonhoidossa. Palkka: 10,98 €/t + mahdolliset palkanlisät.

Kokki työskentelee yksin, yhden tai useamman ​ruokapalvelutyöntekijän kanssa tai kokkitiimissä. Kokin työtehtäviin kuuluu ruokien kuumennusta (kuumennuskeittiö) tai valmistusta (valmistuskeittiö) sekä aamupalan, salaatin, energialisäkkeiden ja välipalan valmistusta. Palkka: 11,50 €/t +mahdolliset palkanlisät.

Yhdistelmätyöntekijän työhön sisältyy Helsingissä sekä keittiötyötä että siivousta. Kohteesta riippuen yhdistelmätyöntekijä vastaa kuumennuskeittiön ruokahuollosta yksin tai avustaa kokkia kuumennus- tai valmistuskeittiössä sekä huolehtii työkohteen puhtaanapidosta. 

Espoossa työskennellessään yhdistelmätyöntekijä vastaa päiväkodin ruokahuollosta kuumennus- tai jakelukeittiössä yksin sekä avustaa lapsiryhmässä. Työtehtäviin saattaa kuulua myös siivoustyötä. Palkka: 11, 07 €/t + mahdolliset palkanlisät.

Tiskaajan työtehtäviin kuuluu tiskaaminen, puhtaiden astioiden vieminen paikoilleen sekä keittiön puhtaanapitotehtävät. Palkka: 10,43€/t + mahdolliset palkanlisät.

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, niiden organisaatioiden ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 1600 seurelaista. Seure – kun työllä on väliä!

Tutustu Seureen katsomalla Seuren esittelyvideo.