Haemme keikkatyöntekijöitä kouluihin, päiväkoteihin, keittiöihin ja puhtaanapitoon – Oletko sinä seuraava?

Oletko rohkea erilaisissa työpaikoissa viihtyjä, tai haluatko keskittyä työssäsi olennaiseen, ilman muita työpaikkakuvioita? Haluatko yhdistää työnteon ja muun elämäsi, olipa se sitten opiskelua, perhe-elämää, harrastamista tai uuden uran pohtimista? Tai ehkä olet jo eläkkeellä mutta jatkaisit työntekoa mielelläsi omilla ehdoillasi. Silloin keikkatyö voi sopia sinulle.

Keikkatyöllä tarkoitetaan lyhytaikaista, usein vain yhden työvuoron tai muutaman päivän pituista työtä, ”keikkaa”. Keikkatyö tarjoaa enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja kuin perinteinen työ. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi lyhyen työviikon, pitää työnteosta taukoa lukuloman aikana tai kerätä rahaa matkaa varten ylimääräisillä työvuoroilla tavallisen työsi lisäksi.

Näin keikkatyö toimii

Tarve keikkatyöntekijälle voi syntyä esimerkiksi vakituisen työntekijän poissaolon vuoksi. Keikkatyön tarve voi tulla usein nopeasti, jopa saman työpäivän aamuna.

Kun sinut on valittu Seuren työntekijäksi, voit aloittaa työskentelyn. Helppokäyttöisen OmaSeure kännykkäsovelluksen kautta voit varata itsellesi sinulle soveltuvia työvuoroja oman aikataulusi mukaan.

Pääset selaamaan ja varaamaan haluamasi työvuorot sähköisesti Seuren OmaSeure-mobiiliapsin kautta, tai tietokoneella Keikkanetti-palvelusta. Työ tehdään työkohteissa; kouluissa, päiväkodeissa, terveysasemilla ja sairaaloissa. Opettajan sijaisuuksissa työnantajana ja palkanmaksajana toimivat kaupungit. Kaikissa muissa Seuren töissä työnantajasi ja palkanmaksajasi on Seure. Lue: Lue Seuren vinkit onnistuneeseen työkeikkaan.

Seuressa keikkatyössä palkka maksetaan kahdesti kuussa. Keikkatyössä ei kerry lomia, vaan lomaraha maksetaan aina palkan yhteydessä.

Opetuksen, varhaiskasvatuksen ja palvelualan keikkatyöntekijähaut nyt auki

Haemme uusia innostuneita osaajia joukkoomme. Haemme muun muassa varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia päiväkoteihin, koulunkäyntiavustajia ja erityiskoulunkäyntiavustajia kouluihin, sekä kokkeja, ruokapalvelutyöntekijöitä ja puhtaanapidon ammattilaisia kouluihin ja päiväkoteihin.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.