Ruotsinkielen taitaja, hae koulunkäyntiavustajaksi ruotsinkieliseen kouluun!

Käytä kieliosaamistasi hyväksesi pääkaupunkiseudun ruotsinkielisissä kouluissa ja päiväkodeissa.

Seuren kautta voit työskennellä pääkaupunkiseudun kouluissa koulunkäyntiavustajana (skolassistent) tai iltapäiväkerhossa (eftermiddagsklubbar) sekä päiväkodeissa lastenhoitajana (barnskötare) tai avustajana (assistent).

Ruotsin osaamisella olet haluttu kollega, pääset käyttämään kieltä työssäsi ja kartutat myös omaa osaamistasi. Ruotsia äidinkielenä emme vaadi.

Hakemalla ruotsinkielisiin tehtäviin tai valitsemalla ruotsinkieliset tehtävät suomenkielisten tehtävien rinnalle sinulle avautuu erityisen runsaasti erilaisia työmahdollisuuksia. Lue lisää: Ett meningsfullt arbete tillsammans med barn.

Töitä lukukaudeksi tai lukuvuodeksi tai työvuoroja silloin kun sinulle sopii

Seuressa voit valita pitkän työsuhteen, jolloin työskentelet arkipäivisin, maanantaista perjantaihin. Keikkatyö ja lyhyet sijaisuudet sopivat puolestaan esimerkiksi opintojen tai muun elämän oheen. Lue lisää Seuren eri työsuhdemuodoista.

Hakea voit erilaisilla taustoilla

Koulunkäyntiavustajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin voit hakea alan koulutuksella tai työkokemuksella. Lisäksi voit hakea muulla kokemuksella lasten kanssa toimimisesta esimerkiksi harrastustoiminnan kautta. Tärkeintä on vastuullisuus, omatoimisuus ja aito halu työskennellä lasten ja nuorten parissa.

Tehtävät sopivat esimerkiksi välivuoden viettäjälle, ensimmäiseksi työpaikaksi ja alan vaihtajille, mutta myös opiskelun oheen, eläkeläiselle tai perheaikaa arvostaville henkilöille. Toivomme kaikenikäisiä ja eri sukupuolisia yli 18-vuotiaita hakijoita, jotka toimivat mutkattomasti ruotsinkielellä lasten ja kollegoiden kanssa.

Lue työstä ruotsinkielisissä päiväkodeissa ja kouluissa lisää

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.