Haemme Seureen HR-johtajaa ja HR-päällikköä

Haemme nyt kahta uutta rautaista HR-osaajaa riveihimme; HR-johtajaa sekä HR-päällikköä. Tarjoamme näkymän jatkuvasti kehittyvään henkilöstöpalveluiden maailmaan, kiinnostavan, merkityksellisen ja vastuullisen työn henkilöstöpalvelualalla, sekä rohkean, rennon ja innovatiivisen yrityskulttuurin.

HR-johtaja

HR-johtajana vastaat kokonaisvaltaisesti Seuren henkilöstöasioista. Vastuualueeseesi kuuluu koko työsuhteen elinkaaren johtaminen alusta loppuun. Työskentelet liiketoiminnan partnerina ja kehität HR-tekemistämme liiketoiminnan tarpeiden perusteella. Edistät omalla toiminnallasi Seuren organisaatiokulttuurin ja työnantajakuvan kehittymistä arvojemme ja tavoitteidemme mukaisesti. Kuulut johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

HR-johtajan haku päättyy 1.6.

HR-päällikkö palkkatiimin vetäjäksi

HR-päällikkönä vastaat Seuren palkkatiimin työn sujuvuudesta ja palkka- ja työvuoroprosessin kehittämisestä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti pääset kehittämään osaamistasi myös laaja-alaisemmin HR-tiimissämme osallistumalla kehittämishankkeisiin. Sinulla on usean vuoden kokemus palkka-asiantuntijan tehtävistä ja olet toiminut tiimiesimiehenä.

HR-päällikön haku päättyy 3.6.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.