Keikkanetin ja OmaSeuren toiminnassa vakava häiriötilanne EDIT 18.8.: Tilanne korjaantunut

Ajankohtaista

19.8.2021

19.8 aamun aikana työntekijöille oli näkyvissä Keikkanetissä ja OmaSeuressa virheelliset työvuorot. Tämä on nyt korjattu ja tehtyjen ja tulevien työvuorojen pitäisi näkyä oikein.

18.8.2021

OmaSeuren ja Keikkanetin toimintaan vaikuttava vika on nyt korjattu ja tilanne palautuu normaaliksi keskiviikon 18.8. aikana.

OmaSeuren puolella työvuoroja voi nyt selata ja varata normaalisti. Keikkanettiin tehdään vielä korjauksia niin, että Keikkanetissä voi selata ja varata työvuoroja viimeistään huomenna torstaina.

Myös työvuorojen ja kirjaaminen ja hyväksyminen on jälleen toiminnassa. Seuren työntekijä,  jos olet vian aikana yrittänyt kirjata tai hyväksyä työvuoroja, kirjaathan ja hyväksythän vuorot nyt uudestaan. Pyydämme kirjaamaan vuorot itse myös silloin, jos ehdit tekemään Seureen asiasta palvelupyynnön. Näin saat vuorot merkittyä mahdollisimman nopeasti.

Järjestelmien ongelma johtui siitä, että kesän aikana tehtyjen uudistusten käytännön testauksessa ei ollut mahdollista ottaa huomioon syyskauden alussa tulevia erittäin suuria käyttäjämääriä, ja se aiheutti järjestelmässä tehottomuutta.

Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Seuraamme tilannetta tarkasti ja teemme korjauksia, että tilanne ei pääsisi muodostumaan uudestaan.

17.8.2021

Keikkanetin ja OmaSeuren toiminnassa on vakava häiriötilanne. Teknisen häiriön vuoksi osa käyttäjistä ei voi hakea ja varata työvuoroja ja järjestelmän toiminta on hidasta.

Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan vaihtoehtoisia tapoja työvuorojen varaamiseen, koska ongelma vaikuttaa koko toiminnanohjaukseemme. Häiriö vaikuttaa eniten keikkaileviin työntekijöihimme.

Ongelman syy on paikallistettu ja olemme aloittaneet korjaamisen.

Tulevan vuorokauden aikana tehtävät päivitykset helpottavat hitautta ja työvuorojen pitäisi tulla näkyviin päivän aikana. Jatkokorjauksia järjestelmään on tulossa lähiviikkojen aikana.

Viestimme tilanteesta lisää huomenna keskiviikkona. Olemme syvästi pahoillamme tilanteesta.