Haku jatkuu! Sote-kesätöistä runsaat bonukset Länsi-Uudellamaalla

Tarjoamme nyt Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle tehdystä sote-kesätöistä kunnon bonukset 300-1300 Eur.

Ovatko kesätyösuunnitelmasi vielä auki? Haemme nyt Länsi-Uudenmaan kesätyötehtäviin lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita. Tavoittelemme osaajia laajasti ja sen vuoksi rekrytoimme kesäksi myös hoiva-avustajia, terveydenhoitajia sekä vammaistyöhön perehtyneitä ohjaajia.

Tarjolla on runsaasti tehtäviä kotihoidossa, vanhustyössä ja palveluasumisen parissa, sairaaloiden vuodeosastoilla sekä vammaistyössä.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella

  • Ajalla 1.5.–30.9. tehdyistä määräaikaisista sote-tehtävistä (kesätöistä) maksamme bonuksen 300-1300 Eur.

Tehtäviä on avoinna Länsi-Uudellaan hyvinvointialueen kohteissa: Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Kauniaisissa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella.

Palkat sekä tarkat tiedot tehtävistä ja niiden edellytyksistä kerromme työpaikkailmoituksissamme. Tehtäviä on rajallinen määrä ja niitä avataan haun aikana myös lisää.

Tehtävät ovat tarjolla sekä uusille hakijoille että Seuren nykyisille työntekijöille.

Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.