Haut varhaiskasvatuksen ja opetuksen tehtäviin lukuvuodelle 23–24 ovat parhaillaan käynnissä!

Onko syksyn työsuunnitelmasi vielä avoinna? Hae pääkaupunkiseudulle koulunkäynninohjaajaksi tai varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi lukuvuodelle 2023-2024. Tehtäviä on runsaasti tarjolla ja ne täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kesäloman jälkeisiin töihin kannattaakin hakea siis jo nyt.

Koulunkäynninohjaajien töitä tarjoamme suomen- ja ruotsinkielisessä perusopetuksessa sekä autismi- ja kehitysvammaopetuksessa. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja avustajan töitä on tarjolla sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Koulunkäynninohjaajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työt ovat suosittuja nuorten aikuisten töitä. Tehtäviin voi hakea myös ilman alan koulutusta, jos motivaatio ja työskentelyote ovat kohdallaan ja kokemusta lasten parissa toimimisesta on jo kertynyt työn, harjoittelun tai harrastusten kautta.

Tehtävät sopivat myös silloin, kun ammatinvaihto tai työ lasten parissa tai koulumaailmassa houkuttavat. Toivotamme nuorten lisäksi kaikenikäiset hakijat tervetulleiksi.

Tehtävissä työskennellään koko lukukausi tai lukuvuosi ja työpäivät sijoittuvat ma-pe päiväsaikaan. Seuraathan ilmoituksiamme, sillä avoimien hakujen lisäksi koulu- ja päiväkotikohtaisia hakuja avautuu lisää.

Koulunkäynninohjaaja

Koulunkäynninohjaaja työskentelee luokissa koulupäivien aikana, ohjaten ja tukien oppilaiden oppimista. Koulunkäynninohjaaja tekee tunneilla yhteistyötä opettajan ja mahdollisten muiden avustajien kanssa. Lue lisää koulunkäynninohjaajan työstä.

Erityiskoulunkäynninohjaaja ja oppilashoitaja

Erityiskoulunkäynninohjaaja työskentelee Espoossa ja Helsingissä vammaisopetuksessa. Vantaan vammaisopetuksessa työskennellään oppilashoitaja-nimikkeellä. Työ on sama, vain tehtävänimike on eri.

Työ autismi- ja kehitysvammaopetuksessa on autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana. Lue lisää erityiskoulunkäynninohjaajan työstä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksessa lastenhoitaja työskentelee päiväkodeissa, vastaten lasten hoidosta ja kasvatuksesta. Käytännössä työ on lasten perushoitoa ja hoivaa, esimerkiksi askartelun ja leikkimisen ohjaamista, ulkoilun valvomista, sekä lasten auttamista pukeutumisessa ja ruokailussa. Lue lisää lastenhoitajan työstä.

Hakea voi erilaisilla taustoilla

Hakemamme henkilöt ovat vastuullisia ja omatoimisia, ja heillä on hyvät vuorovaikutustaidot. Heillä on varma työote ja aito motivaatio työskennellä lasten ja nuorten kanssa haastavissakin tilanteissa.

Lisäksi edellytämme tehtäviin alan koulutusta, alan työ- tai harjoittelukokemusta tai muuta kokemusta lasten parissa toimimisesta, sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Erityiskoulunkäynninohjaajalta ja oppilashoitajalta edellytämme lisäksi terveydenhoitoalan opintoja tai kokemusta kehitysvammaisten tai autististen lasten tai nuorten kanssa toimimisesta.

Lue lisää: Kuka voi hakea töihin kouluihin ja päiväkoteihin.

Varmista työpaikkasi syksyksi jo nyt. Lue tehtävistä ja hakemisesta lisää kampanjasivulta

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.