Uusi rekrytointijärjestelmä tuo helppoutta ja nopeutta hakemiseen

Seuressa on siirrytty uuteen, hakijaystävällisempään rekrytointijärjestelmään. Samalla uudistimme myös koko rekrytoinnin kulkua nopeammaksi ja suoraviivaisemmaksi.  

Haku on helppoa myös puhelimella

Kehitämme jatkuvasti hakijakokemustamme, ja osana kehitystyötä olemme siirtyneet uuteen rekrytointijärjestelmään. Olemme nyt entistä hakijaystävällisempi. Järjestelmämme on teknisesti ystävällisempi ja haku onnistuu helposti ja luotettavasti nyt myös puhelimella tai tabletilla, ilman erillistä rekisteröitymistä. Teimme hakemisesta myös muuten helpompaa: Jokaisessa hakemuksessa kysymme vain tämän työpaikan kannalta oleelliset tiedot ja kysymykset, jolloin pitkien CV-tietojen työläs käsin syöttö jää useimmiten pois.  

Taustalla koko rekrytoinnin uudistus

Uudistuksen yhteydessä paransimme myös koko hakuprosessia, jolloin hakija saa ensimmäisen yhteydenoton ja koko hakuprosessin päätökseen nopeammin. Myös esimerkiksi useasta työpaikasta kiinnostunut voi hakea vain yhdellä hakemuksella, ja nykyiset työntekijämme voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan uusiin työpaikkoihin ottamalla meihin suoraan yhteyttä, ilman uutta hakua sivustomme kautta.  

Työnhakijamme ovat meille tärkeitä asiakkaita, ja kehitämme palveluitamme vastaamaan muuttuvia tarpeita. Esimerkiksi kevään Koronaviruksesta johtuvana poikkeusaikana siirryimme nopeasti tekemään työhaastattelut videoyhteydellä.   

Työntekijöillemme tuttu Keikkanetti työvuorojen varaamiseen ja työsuhdeasioiden hoitoon jatkuu normaalisti, vaikka Keikkanetin vanha työnhakuosa siirtyy historiaan.  

Käsittelemme vanhaan järjestelmään jätetyt työhakemukset loppuun normaaliin tapaan. Vanhaan rekrytointijärjestelmään talletettuja tietoja säilytetään lain vaatima aika. Tarvittaessa omat tietonsa voi uudessa järjestelmässä tarkistaa täältä. Vanhan järjestelmän osalta omia tietoja voi tiedustella asiakaspalvelun kautta.  

Lue työnhakijan ohjeet: Näin haet työtä Seuresta

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.