Seuren rekrytointijärjestelmä tuo helppoutta ja nopeutta hakemiseen

Seuressa on ollut käytössä jo useamman vuoden hakijaystävällinen rekrytointijärjestelmä. Olemmekin pyrkineet kehittämään rekrytoinnin kulkua nopeammaksi ja suoraviivaisemmaksi.

Haku on helppoa myös puhelimella

Kehitämme jatkuvasti hakijakokemustamme ja pyrimme olemaan entistä hakijaystävällisempiä. Järjestelmämme on teknisesti käyttäjäystävällisempi ja haku onnistuu helposti ja luotettavasti myös puhelimella tai tabletilla, ilman erillistä rekisteröitymistä. Olemme tehneet hakemisesta myös muuten helpompaa: Jokaisessa hakemuksessa kysymme vain tämän työpaikan kannalta oleelliset tiedot ja kysymykset, jolloin pitkien CV-tietojen työläs käsin syöttö jää useimmiten pois.  

Taustalla koko rekrytoinnin uudistus

Paransimme myös koko hakuprosessia, jolloin hakija saa ensimmäisen yhteydenoton ja koko hakuprosessin päätökseen nopeammin. Myös esimerkiksi useasta työpaikasta kiinnostunut voi hakea vain yhdellä hakemuksella, ja nykyiset työntekijämme voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan uusiin työpaikkoihin ottamalla meihin suoraan yhteyttä, ilman uutta hakua sivustomme kautta.  

Työnhakijamme ovat meille tärkeitä asiakkaita, ja kehitämme palveluitamme vastaamaan muuttuvia tarpeita. Esimerkiksi Koronaviruksesta johtuvana poikkeusaikana siirryimme nopeasti tekemään työhaastattelut videoyhteydellä.   

Lue työnhakijan ohjeet: Näin haet työtä Seuresta

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.