Helsingin kaupungin hoitotyön kesäsijaisuudet Seuressa – Haut auki!

Helsingin kaupungin hoitotyön kesäsijaisuudet tehdään vuonna 2020 Seure Henkilöstöpalveluissa. Haemme satoja lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia.

Töihin haetaan Seureen ja Seure on työntekijöiden työnantaja, mutta työ tehdään Helsingin kaupungin kohteissa. Kesätyökohteita on tarjolla ympäri Helsinkiä Helsingin sairaalan, kotihoidon, seniorikeskusten, psykiatrisen sairaanhoidon, terveysasemien sekä vammaispalveluiden toiminnoissa. Kesätöihin haemme niin kokeneita konkareita, vastavalmistuneita kuin alan opiskelijoitakin.

Työtä tarjolla runsaasti myös syksyllä

Kesätyön jälkeen työntekoa voi halutessaan jatkaa syksyllä, sillä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon siirtyminen käyttämään Apotti-tietojärjestelmää synnyttää suuren sijaistarpeen.

Syksyn sijaisuuksien työkohteet kattavat Helsingin sairaalan, kotihoidon, monipuolisten palvelukeskusten, psykiatrisen sairaalahoidon, lastensuojelun ja vammaistyön ympärivuorokautiset toiminnot. Syksyn töihin haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Haemme niin opiskelijoita, vastavalmistuneita kuin kokeneita ammattilaisiakin.

Erillinen haku syksyn töihin alkaa myöhemmin keväällä 2020, mutta jo kesätöistä sopiessa voimme sopia töistä myös syksyksi.

Kesätöiden jälkeen seurelaisena on helppo jatkaa, sillä Seuren työntekijänä saat uusia mahdollisuuksia tehdä työtä oman elämäntilanteesi mukaan, ja käyttöösi helppokäyttöisen Keikkanetti-järjestelmän työvuorojen varaamiseen.

Katso työpaikkailmoitus ja hae!

Lue lisää kampanjasivulta: Kesäksi Stadiin? – Tule kesätöihin Helsingin kaupungin soteen!

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.