Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, hae Helsingin kaupungin Sote-sijaisuuksiin

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveydenhuolto siirtyy Apotti-potilastietojärjestelmän käyttäjiksi 2021. Työntekijöiden koulutukset ja itse järjestelmän käyttöönotto vaativat lisähenkilökuntaa.

Koulutusten ja käyttöönoton mukanaan tuoma sijaistarve täytetään Seuren kautta.

Haemme nyt runsaasti sote-alan osaajia sijaisiksi Helsingin perusterveydenhuollon kohteisiin. Tehtävissä voi työskennellä sen verran kuin mitä omaan elämäntilanteeseen sopii.

Juuri nyt haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja alan opiskelijoita kotihoitoon ja seniorikeskuksiin. Myöhemmin syksyllä haut ja tehtävät laajenevat myös muihin Sote-alan tehtäviin. Tilaa ilmoitus myöhemmin julkaistavien hakujen aukeamisesta.

Määräaikaiset työsuhteet

  • Haemme työntekijöitä 2–6 kk määräaikaisiin työsuhteisiin.
  • Varahenkilönä työkohteesi vaihtuu sen mukaan, missä tarve on suurin. Työvuorot saat tietää etukäteen.
  • Voimme räätälöidä työsuhteen keston ja sisällön. Voit esimerkiksi valita työskenteleväsi vain aamuvuoroja ja vain arkipäivisin, tai voimme sopia 60-100% viikkotyöajasta.

Keikkatyöt

  • Voit työskennellä myös keikkatyöntekijänä, jolloin voit itse valita työvuorosi ja työpäiviesi määrän.
  • Työvuorot voi varata helposti mobiilisovelluksella

Tarjoamme yksinkertaisen hakuprosessin, Seuren työsuhde-edut, mobiilin työvuorojärjestelmän, kilpailukykyisen palkan ja helpon tavan olla mukana mahdollistamassa Helsingin Soten tulevaisuutta.

Työ ei edellytä Apotti-osaamista. Käyttöönoton lähestyessä tarjoamme tarvittaessa mahdollisuuden työn edellyttämään Apotti-koulutukseen.

Hae tehtäviin!

Lue lisää kampanjasivultamme: Sinustako muutoksen mahdollistaja?

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.