Helsinki, Kauniainen ja Kerava käyttämään Apotti-potilastietojärjestelmää 24.4.

Pääkaupunkiseudulla otetaan suuri askel uuden sote-teknologian käyttäjäksi, kun lauantaina 24.4. Helsingin, Kauniaisten ja Keravan kaupungit sekä HUS Diagnostiikkakeskus siirtyvät käyttämään Apotti-potilastietojärjestelmää.

Käyttöönotto on Apotti-potilastietojärjestelmän kaikkien aikojen laajin, ja se seuraa vuonna 2018-2020 tehtyjä asteittaisia käyttöönottoja Vantaan sosiaali- ja terveyspalveluissa ja HUS:ssa.

Seure on tukenut omistaja-asiakkaitaan Helsinkiä, Kauniaisia ja HUS:ia käyttöönotossa koko matkan ajan, rekrytoimalla ja tarjoamalla määräaikaisia ja keikkailevia sijaisia vakituisen henkilöstön Apotti-koulutusten ja käyttöönoton vaatiman lisähenkilöstötarpeen ajaksi. Työmme tukee laadukkaan ja turvallisen arjen jatkuvuutta muutoksen aikana.

Tehtävä on ollut laaja: Esimerkiksi palvelukokonaisuutena rekrytoimme ja kauttamme Apottiin valmistautumisessa tuki Helsingin kaupungilla ja Kauniaisissa lähes sata määräaikaista työntekijää.

Tärkeänä tehtävänä on ollut myös Seuren vuokrahenkilöstön kouluttaminen potilastietojärjestelmän käyttäjiksi ja samalla osaavien sijaisten työskentelyn varmistaminen kohteissa. Oy Apotti Ab:n kanssa yhteistyössä järjestetyissä koulutuksissa potilastietojärjestelmäosaamisensa Seuren kautta on päivittänyt ja tulee päivittämään yli tuhat seurelaista. Työmme jatkuu Seuren työntekijöiden kouluttamiseksi myös käyttöönoton jälkeen ja Apotti-koulutukset säilyvät Seuren tärkeimpänä henkilöstön osaamisen varmistamisen tehtävänä myös jatkossa.

Seure on merkittävä Sote-alan vuokrahenkilöstön tarjoaja pääkaupunkiseudulla. Kauttamme työskentelee yli 6 000 sosiaali- ja terveydenhuollon osaajaa. Käyttöönoton jälkeen työmme jatkuu sekä yllättävien että laajojen henkilöstötarpeiden ratkaisijana.

Lue lisää Seuren työntekijöiden apotti-koulutuksista

Lue käyttöönotosta lisää Apotin sivulta

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.