Seuren kautta vaihtelevuutta Sote-työhön Keski-Uudellamaalla

Keski-Uudellamaalla asuva voi nyt löytää haluamansa joustavan työn läheltä kotia. Keusoten eli Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän alueilla; Tuusulassa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Järvenpäässä, Mäntsälässä ja Pornaisissa, sosiaali- ja terveysalan osaaja voi nyt tehdä keikkatyötä Seuren kautta. Katso: Työpaikat Uusimaa.

Seuren kautta laaja valikoima työkohteita

Rekrytoimme Keski-Uudenmaan alueen sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteisiin uusia työntekijöitä mm. kotihoitoon, vanhustenhoitoon, terveyskeskussairaalan vuodeosastoille sekä terveyskeskusten vastaanotoille. Lue kampanjasivulta lisää ja tutustu työkohteisiin.

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä lastensuojeluun ohjaajia.

Keikkatyöstä vapautta työhön

Keikkatyö antaa ammattilaisille mahdollisuuden kokea uusia työkohteita ja työtapoja. Seuren kautta voi keikkailla entuudestaan tuttujen kohteiden lisäksi myös muualla Keski-Uudenmaan soten alueella ja työskentelyaluetta voi halutessaan laajentaa myös pääkaupunkiseudulle.

Seuressa työntekijä pääsee aidosti valitsemaan itse työkohteensa ja työvuoronsa. Työvuoroja voi varata laajasta tarjonnasta helposti puhelimella.

Keikkatyötä voi tehdä päätoimisesti mutta suuri osa keikkatyöstä tehdään esimerkiksi opintojen ohessa, eläkkeellä, hoitovapaalla tai lisätienestien ansaitsemiseksi. Keikkatyön voi sovittaa omaan elämään sopivaksi työnteon tavaksi myös muuttuvissa tilanteissa.

Uudelta kampanjasivulta tietoa Keski-Uudenmaan tarjonnasta

Keusoten monipuolisia työkohteita ja työtarjontaa esitellään nyt omalla kampanjasivullaan. Lue sivuilta paikkakuntien työtarjonnasta ja hae tehtäviin!

Katso avoimet työpaikat Keski-Uudellamaalla

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.