”Sosiaali- ja terveydenhuolto keikkatyö” – Mitä Seuren haetuin työpaikka sisältää?

Seuren yksi yleisimpiä ja myös haetuimpia työpaikkoja on Lähihoitaja, sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja – Sosiaali- ja terveydenhuolto keikkatyö. Ilmoitus sisältää valtavasti erilaisia tehtäviä ja mahdollisuuksia.

Ilmoituksen sosiaali-ja terveydenhuoltoon sisältyy muun muassa lähihoitajan, sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan töitä sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaaloissa, ja terveysasemilla, vammaistyötä sekä vanhustyötä. Jo pelkästään vanhustyö sisältää töitä palvelutaloissa, seniorikeskuksissa, muistipalvelukeskuksissa ja päivätoiminnassa. Kotihoidon tehtäviin haemme osaajia omilla ilmoituksillaan.

Työpaikkailmoituksen tärkein sana on kuitenkin ehkäpä keikkatyö, onhan Seure tunnettu juuri keikkatyön tarjoajana opiskelun tai muun tehtävän ohessa tai elämäntapavalintana. Lue keikkatyöstä lisää.

Perusterveydenhuollossa on runsaasti valinnanvaraa – kiinnostuksen ja osaamisen mukaan

Seuressa perusterveydenhuollon keikkalainen voi valita kaupunkien sairaaloiden vuodeosastotöistä kohteita vaikkapa Suursuolta, Malmilta tai Laakson, Vantaan tai Espoon sairaaloista. Myös terveydenhoitaja voi työskennellä keikkatyössä terveysasemilla.

Seuren kautta voi työskennellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Kauniaisissa. Kun työkohteisiin lasketaan kotisairaalat, terveysasemat ja vammaistyö asumisyksiköissä ja päivätoiminnassa, valittavia työkohteita on tarjolla satoja joka päivä.

Perusterveydenhuolto-nimikkeestä huolimatta jokaisessa kohteessa on erilaiset tarpeet ja vaatimukset. Töihin siis edellytetään aiempaa kokemusta ja osaamista vastaavanlaisesta työstä.

Erikoissairaanhoidon tehtäviä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella

Seuren kautta on mahdollista tehdä myös hyvin monipuolisia erikoissairaanhoidon työtehtäviä. Työvuoroja löytyy Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi myös Porvoosta ja Kellokoskelta. Tyypillisimmin työskennellään erilaisten sisätautien ja kirurgian osastoilla, mutta myös lastensairaanhoidossa, päivystyspoliklinikoilla, kotisairaalassa sekä psykiatriassa.

Erikoissairaanhoidossa on tarjolla töitä sekä sairaanhoitajille, lähihoitajille että sairaanhoitaja-opiskelijoille.

Lue Seuren Sosiaali- ja terveydenhuollon ammateista lisää.

Artikkelin kuvassa on Seuren kautta työskentelevä sairaanhoitaja Mira Rossi. Mira kertoo työstään videolla täällä. 

Etsimme jatkuvasti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia sekä alan opiskelijoita eri pituisiin työsuhteisiin. Jätä avoin hakemus.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.