Keikoista ja kesätöistä nyt runsaat bonukset Länsi-Uudellamaalla!

Haluamme palkita sote-osaajiamme, ja vuoden 2023 alussa kokeilimme asiakkaidemme kanssa sote-työn houkuttelevuuden lisäämistä keikkailu- ja kesätyöbonuksilla. Bonuksiin tartuttiin ilahduttavan paljon, ja työmme jatkuu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella jatkuvan uuden keikkabonuskauden sekä bonuksellisten kesätöiden kanssa.

Tarjoamme nyt Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle tehdystä keikkatyöstä sekä sote-kesätöistä kunnon bonukset.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella

  • Ajalla 1.4.–31.5. Seuren kautta tehdystä ensimmäisestä 10 keikasta maksamme bonuksen 500 Eur.
  • Ajalla 1.5.–30.9. tehdyistä määräaikaisista sote-tehtävistä (kesätöistä) maksamme bonuksen 300-1300 Eur.

Länsi-Uudellaan hyvinvointialueen kohteissa (Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Kauniaisissa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella) maksamme palkan ja lisien päälle huhti-toukokuun aikana tehdystä 10 ensimmäisestä keikasta tuntuvan bonuksen 500 Eur.

Bonus on tarjolla sekä Seuren nykyisille että uusille työntekijöille sote- ja palvelualan keikoista silloin, kun työ tehdään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteisiin.

Lue bonuskeikoista lisää.

Länsi-Uudenmaan sote-kesätyöhaku avautunut

Ovatko kesätyösuunnitelmasi vielä auki? Haemme nyt Länsi-Uudenmaan kesätyötehtäviin lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita. Tavoittelemme osaajia laajasti ja sen vuoksi rekrytoimme kesäksi myös hoiva-avustajia, terveydenhoitajia sekä vammaistyöhön perehtyneitä ohjaajia.

Tarjolla on runsaasti tehtäviä kotihoidossa, vanhustyössä ja palveluasumisen parissa, sairaaloiden vuodeosastoilla sekä vammaistyössä.

Palkat sekä tarkat tiedot tehtävistä ja niiden edellytyksistä kerromme työpaikkailmoituksissamme. Tehtäviä on rajallinen määrä ja niitä avataan haun aikana myös lisää.

Lue kesätöistä lisää.

Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.