Työtä ja jäätelöä – Tule keittiötyön Walk in -rekryyn 14.8.

Töihin ruokapalvelualalle?

Moni on kiinnostunut keittiöalan töistä, mutta omaan elämäntilanteeseen sopisi paremmin työ arkisin ja päivätyönä. Seuren kautta voit työskennellä joustavasti ja osa-aikaisesti, oman aikataulusi mukaan. Tule nyt keittiötyön Walk in -rekryyn!

Kävele sisään kysymään työtä – Tarjoamme jäätelön!

Työn saaminen ei ole nyt CV:n hienoudesta kiinni. Tule Seuren keittötyön walk in –rekryyn keskiviikkona 14.8.2019. klo 13.30–15.30. Tilaisuuden alkuun ei tarvitse tähdätä.

Työhakemusta sinun ei tarvitse tehdä. Riittää, että tulet paikalle!

Etsimme uusia osaajia:

  • Astiahuoltajia
  • Ruokapalvelutyöntekijöitä
  • Ruokapalveluvastaavia
  • Kokkeja
  • Yhdistelmätyöntekijöitä

Haemme työntekijöitä laajasti, kokeneista konkareista alalla aloitteleviin. Olet suurkeittiöalasta kiinnostunut, 18 vuotta täyttänyt ja sinulla on hygieniapassi ja mahdollisuus työskennellä joustavasti useampana päivänä viikossa.

Arvostamme lyhyttäkin työkokemusta keittiöalalta. Tärkeintä on kiinnostus ja avoin mieli!

Walk In -rekryssä voit saapua Seureen, kuulla työpaikoistamme ja esitellä itsesi rekrytoijillemme – Ilman työhakemuksen kirjoittamista. Ota mukaasi CV.

Tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia

Seuressa keittiöalan työntekijät työskentelevät kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa sekä henkilöstöravintoloissa Espoossa ja Helsingissä. Suurin osa työstä on yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä, joista voit itse valita mieleisesi. Lisäksi tarjoamme pidempiä työsuhteita.

Keittiöalan työvuoromme sijoittuvat pääosin arkipäiviin klo 7.00–16.00 väliselle ajalle.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa: Astiahuoltajan peruspalkka on 11,22 €/t, ruokapalvelutyöntekijän 11,76 €/t, ruokapalveluvastaavan ja yhdistelmätyöntekijän 12,26 €/h sekä kokin 13,29 €/h. Palkan lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvan kokemuslisän sekä aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Katso keittiöalan avoimet työpaikat

Lue lisää: Ruokapalveluala kilpailukykyinen ravintola-alan kanssa

Mitä: Kävele sisään -rekrytointitilaisuus, jossa etsimme uusia työntekijöitä toimimaan astiahuoltajina, ruokapalvelutyöntekijöinä, ruokapalveluvastaavina, yhdistelmätyöntekijöinä ja kokkeina.

Missä: Seuren toimistolla Sörnäisissä osoitteessa Käenkuja 1 B, Helsinki

Milloin: Keskiviikkona 14.8.2019 aikavälillä klo 13.30–15.30

Kiinnostuitko? Tule paikalle ja ota ystäväsi mukaan!