Kesäsijaisten haku Keski-Uudellemaalle kuumimmillaan

Seure rekrytoi sosiaali- ja terveydenhuollon alan osaajat kesäsijaisuuksiin Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymälle, työskentelemään Järvenpäähän, Nurmijärvelle, Tuusulaan, Hyvinkäälle, Mäntsälään ja Pornaisiin.

Haussa aukeaa runsaasti uusia työmahdollisuuksia lähihoitajille ja sairaanhoitajille. Haemme sekä alan konkareita että hoitoalan opiskelijoita.

Keusote-yhteistyöllä uusia työmahdollisuuksia kehyskuntiin

Kesätyörekrytoinnissa haetaan useita lähihoitajia kotihoitotyöhön, vanhustyöhön, terveysasemille sekä palvelutaloihin, sekä sairaanhoitajia kotisairaanhoitoon ja terveysasemille.

Keski-Uudellamaalla asuva voi nyt löytää haluamansa joustavan työn läheltä kotia. Haut antavat mahdollisuuden vaihtaa kesäisempiin maisemiin ja jopa pohtia uusia asuinseutuja myös pääkaupunkiseudun työntekijöille.

Osa töistä alkaa jo toukokuussa. Jos työhön tykästyy, työskentelyä Seuressa voi jatkaa valitsemassaan kohteessa myös syksyllä. 

Jos Järvenpää, Nurmijärvi, Tuusula, Hyvinkää, Mäntsälä, Pornainen tai Riihimäki kiinnostavat, lue lisää ja katso kootusti työpaikkamme.