Kesätöihin kotihoitoon – Haemme nyt lähihoitajia ja kotiavustajia

Pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla sosiaali- ja terveydenhuollon kesätyöntekijöiden haku jatkuu yhä täydellä vauhdilla. Haemme kymmeniä työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin.

Haemme muun muassa useita lähihoitaja ja kotiavustajia Helsingin kotihoitoon ja lähihoitajia Espoon kotihoitoon. Keski-Uudellemaalle haetaan lähihoitajia ja sairaanhoitajia mm. kotihoitoon, terveyskeskusten vuodeosastoille ja vanhustenhoitoon Järvenpäähän, Nurmijärvelle, Tuusulaan, Hyvinkäälle, Mäntsälään ja Pornaisiin.

Sote-alan kesätöitä halutaan tarjota sopimaan joustavasti erilasiin elämäntilanteisiin, minkä vuoksi työsuhteiden pituus on sovittavissa.

Työt sopivat osaamisen mukaan myös alan opiskelijoille. Esimerkiksi kotihoidossa ei vaadita aikaisempaa kotihoidon kokemusta ja tarvittaessa työhön järjestetään perehdytys. Näin opiskelija voi kerryttää arvokasta työkokemusta.

Kesätyö kotiavustajana Helsingissä taas sopii alan opintojen alkuvaiheessa oleville opiskelijoille. Tehtäviin kuuluu asiakkaan perushoidossa avustamista kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omia voimavaroja tukien.

Ovatko urasuunnitelmasi vielä kesken? Suuntaatko varusmiespalvelukseen ja haluat töihin sitä ennen? 

Työ on usein välivuoden parasta antia. Seuressa moni nuori aikuinen pääsee tekemään opiskelun välissä mielekästä työtä ja samalla kerryttää arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten. 

Lukuvuonna 2018–2019 Helsingin, Espoon ja Vantaan kouluissa ja päiväkodeissa työskenteli Seuren kautta noin 1 000 koulunkäyntiavustajaa ja yli 3 000 lastenhoitajaa. Tarve on sama myös tulevaksi syksyksi ja lukuvuodeksi. 

Jos olet kiinnostunut työstä opetuksessa tai varhaiskasvatuksessa, sinulle voi avautua ura lastenhoitajana pääkaupunkiseudun päiväkodeissa tai koulunkäyntiavustajana kouluissa. 

Tarjoamme joustavan tavan tehdä töitä. Esimerkiksi keikkatyö tai lyhyet sijaisuudet sopivat opintojen ja muun elämän oheen, tai voit valita pidemmän työsuhteen kuukausipalkkaisen varmuudella. 

Sinustako koulunkäyntiavustaja tai lastenhoitaja?

Työ lasten parissa on vastuullista ja palkitsevaa. Jos motivaatiosi on kohdallaan ja sinulla on kokemusta lapsiryhmien parissa toimimisessa, saatat olla sopiva työntekijä myös ilman aikaisempaa työkokemusta samasta työstä.  

Koulunkäyntiavustaja voi Seuren kautta työskennellä pääkaupunkiseudun peruskouluissa ja iltapäiväkerhoissa. Koulunkäyntiavustaja työskentelee yleisopetuksessa ryhmäavustajana, erityisopetuksen pienryhmissä tai integroitujen, erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden henkilökohtaisena avustajana. Koulunkäyntiavustajana voit työskennellä koulutettuna, yli 18-vuotiaana alan opiskelijana tai soveltuvalla työkokemuksella. 

Lastenhoitajana voit työskennellä pääkaupunkiseudun päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa sekä asukas- ja leikkipuistoissa. Lastenhoitaja vastaa lasten hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta lapsen ikätason mukaan. Lastenhoitajana voi työskennellä koulutettuna, yli 18-vuotiaana alan opiskelijana tai soveltuvalla työkokemuksella.  

Jos olet alalle sopiva, mutta sinulla ei ole muodollista koulutusta tai työkokemusta, voit myös hakea Seuren perehdytykseen lastenhoitotyöhön. Perehdytyksen jälkeen voit työskennellä kauttamme. Lue perehdytyksistä lisää

Lukuvuoden mittaiset kausihaut koulunkäyntiavustajan tehtäviin ovat nyt käynnissä. Koulujen ja päiväkotien keikkatyöhaut ja haku lastenhoitotyön perehdytykseen avautuvat 22.7.2019