Kesätöihin pääkaupunkiseudulle – Asuntoja vielä vapaana!

Miltä kuulostaisi kesä Stadissa? Seure tarjoaa mahdollisuuden kesätyöhön ja Stadin valtava menotarjonta hoitaa vapaa-aikasi. Voit ottaa mukaan myös kaverisi ja asua kimppakämpässä hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ytimestä.

Kesätyöhaku on vielä avoinna ja asuntoja on paljon vapaana. Huokeavuokraisia asuntoja kesäksi vuokraavat muun muassa Stadin asunnot sekä Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö HOAS.

Seure hakee lisää kesätyöntekijöitä; erityisesti lähihoitajia ja kotiavustajia, turvaamaan kotihoidon palveluita. Opiskelijoilla on mahdollisuus opintosuoritusten perusteella tehdä joko lähihoitajan tai kotiavustajan töitä. Kesätöitä on tarjolla laajasti Helsingissä, mutta myös Espoossa sekä pääkaupunkiseudun läheisyydessä Keski-Uudellamaalla.

Työhön tarjotaan yksilöllinen perehdytys, joten esimerkiksi lähihoitajaopiskelija voi tulla kesätöihin vaikka harjoittelua juuri vastaavasta tehtävästä ei olisi vielä suoritettu. Työ tehdään aina moniammatillisen tiimin tukemana.

Palkkaus ja kesätyöntekijän bonukset

  • Opiskelijan palkka lähihoitajan tehtävässä: 1974,42 €/kk + bonus 100€/ jokainen työskennelty täysi kuukausi + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
  • Pätevän lähihoitajan palkka 2188,65 €/kk + bonus 100€/ jokainen työskennelty täysi kuukausi + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
  • Kotiavustajan palkka 1911,17€/ kk + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
  • Sairaanhoitajan palkka: pätevä 2551,44 €/kk tai epäpätevä 2239,29 €/kk + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät

Lue lisää kesätyötarjonnasta ja katso työpaikat tästä!