oppilashoitajan työ

Kom och jobba i svenskspråkiga daghem i Helsingfors

Skulle du vara intresserad av ett meningsfullt och mångsidigt jobb på daghem? Vill du vara med och göra barnens dagar lärorika och trygga? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi söker flera barnskötare till svenskspråkiga daghem i Helsingfors för verksamhetsåret 2019-2020. Du får arbeta i några utvalda daghem eller förskolor på ett förutbestämt område. Du har jobb alla dagar och vi garanterar dig en trygg månadslön och goda arbetsförmåner. I arbetet får du fokusera på det allra viktigaste, nämligen på barnen och deras dagliga vård och omsorg.

Arbetet passar ypperligt för t.ex. dig som planerar ett mellanår och vill arbeta med något verkligen meningsfullt. Men även dig som drömmer om nya utmaningar och att utveckla dig själv.

Även du, som vill träna upp dina svenskkunskaper i en svenskspråkig arbetsmiljö, kan ta tillfället i akt och söka. Det allra viktigaste är att du har hjärtat på rätt plats, ett genuint intresse för att jobba med barn, en positiv attityd och att du alltid strävar att göra ditt bästa.

Sök jobbet här.