Seure työllistää koronarokotushoitajia pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla

Seure ja työntekijämme osallistuvat ainutlaatuiseen ja tärkeään tehtävään: Rokotustyöhön koronaa vastaan.

Seuren vuokratyöntekijöillä; sairaanhoitajilla ja terveydenhoitajilla, on mahdollisuus hakea koronarokotustyöhön pääkaupunkiseudun rokotuspisteisiin. Tarjolla on määräaikaisia työsuhteita oman valinnan mukaan muutamasta kuukaudesta pidempiin työnsuhteisiin. Tehtäviä on tarjolla erityisesti Vantaalla.

Koronatyöstä korotettua palkkaa

Työstä maksamme korotettua palkkaa 1.1.-31.8.2021. Palkka on vähintään 2950 €/kk. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät. Korotuksen syynä on työvoimatilanne sekä kiireellinen ja yhteiskunnallisesti merkittävä tarve. Tämän jälkeen palkkaus jatkuu Avaintes- tai Seuretes työehtosopimuksen mukaisesti.

Seuren nykyiset työntekijät hakevat ehdottamalla itseään tehtävään Keikkanetti-järjestelmässä tai ottamalla yhteyttä työntekijäpalveluumme.

Lue rokotushoitajan työstä lisää Seure.fi:ssä.

Rokotushoitajien haku päättyy 14.3.2021.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.