Koulunkäyntiavustaja, erityiskoulunkäyntiavustaja, oppilashoitaja – Opetuksen haut tulevalle lukuvuodelle täydessä vauhdissa

Opetuksen ammattilainen, ovatko syksyn työkuviot vielä auki? Nyt on oiva tilaisuus korjata ammottava aukko kalenterissa ja varmistaa työskentely tutussa tai uudessa työkohteessa tulevana lukuvuonna. Haemme tekijöitä perus- ja erityisopetuksen pitkiin sijaisuuksiin koko pääkaupunkiseudun alueelle.

Työtehtäviä on tarjolla niin ala- kuin yläkoulun puolella. Viikkotyöaika on pääsääntöisesti 38,75 tuntia, mutta osa-aikaisiakin tehtäviä löytyy. Mikäli koko lukuvuoden mittainen työskentely ei istu aikatauluusi, on työsuhde mahdollista tehdä myös lukukaudeksi tai sopimuksen mukaan.

Tärkeintä on aito halu tehdä työtä lasten parissa

Opetuksen avustavissa tehtävissä arvostamiamme ominaisuuksia ovat aito palo lasten kanssa työskentelyyn, kyky avoimeen ja empaattiseen kohtaamiseen sekä kannustava ja positiivinen työote. Edellytämme kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä rikostaustaotteen esittämistä. Myös diabetesosaamisesta on hyötyä monessa kohteessa.

Koulunkäyntiavustaja toimii monipuolisessa roolissa opettajan ja mahdollisten muiden avustajien kanssa niin yleis- kuin erityisopetuksen luokissa. Pääpaino työssä on erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden ohjaamisessa ja auttamisessa, minkä lisäksi tehtävä voi pitää sisällään iltapäivätoiminnan ohjaamista. Tarkka työnkuva ja painopiste vaihtelevat työkohteesta ja tehtävästä riippuen.

Avustaminen autismi- ja kehitysvammaopetuksessa tapahtuu autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä. Työtä tehdään yhdessä opettajan ja muiden avustajien kanssa niin koulupäivän aikana kuin aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Tehtävässä vaaditaan pitkäjänteisyyttä sekä kannustavaa otetta ohjaamiseen ja tukemiseen. Lue lisää kehitysvammaluokassa avustamisesta ja ensikäden kokemuksista.

Työskentely Seuren kautta antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa ura ja vapaa-aika toivomallasi tavalla. Sinulla on sananvaltaa niin työsuhteen muodon kuin työskentelykaupunginkin suhteen. Tämän lisäksi pääset kehittämään sekä laajentamaan osaamistasi. Tervetuloa monipuolisiin opetuksen tehtäviin!

Lue opetuksen sijaisuuksista lisää alta ja hae pian: