Koulunkäyntiavustajien haut lukuvuodelle 21-22 avautuneet!

Edessä välivuosi? Ovatko syksyn työsuunnitelmasi vielä avoinna? Seuren haut pääkaupunkiseudun syyskauden ja lukuvuoden 21-22 koulunkäyntiavustajiksi ja lastenhoitajiksi ovat avautuneet.

Tarjoamme tehtäviä perusopetuksessa ja autismi- ja kehitysvammaopetuksessa sekä suomen- että ruotsinkielisissä kouluissa.

Koulunkäyntiavustajan työ on suosittu nuorten aikuisten työ. Tehtävät sopivat myös silloin, kun työ tai opinnot lasten parissa tai koulumaailmassa houkuttavat. Toivotamme nuorten lisäksi kaikenikäiset hakijat tervetulleiksi.

Tehtävissä työskennellään koko lukukausi tai lukuvuosi ja työpäivät sijoittuvat ma-pe päiväsaikaan. Seuraathan ilmoituksiamme, hakuja avautuu ja sulkeutuu jatkuvasti!

Koulunkäyntiavustaja

Koulunkäyntiavustaja ohjaa, motivoi ja tukee oppilaan oppimista ja kasvua. Koulunkäyntiavustaja työskentelee yleisopetuksessa ryhmäavustajana, erityisopetuksen pienryhmissä, sekä myös kehitysvammaisten tai autisminkirjoon kuuluvien oppilaiden avustajana tai koulun aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Lue koulunkäyntiavustajan työstä.

Erityiskoulunkäyntiavustaja ja oppilashoitaja

Erityiskoulunkäyntiavustaja toimii Espoossa ja Helsingissä vammaisopetuksessa, kun taas oppilashoitaja työskentelee Vantaan vammaisopetuksessa. Työ on sama, vain tehtävänimike on eri.

Työ autismi- ja kehitysvammaopetuksessa sisältää autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Lue erityiskoulunkäyntiavustajan ja oppilashoitajan työstä.

Hakea voit erilaisilla taustoilla

Hakemamme henkilöt ovat vastuullisia ja omatoimisia, ja heillä on hyvät vuorovaikutustaidot. Heillä on varma ote ja aito motivaatio työskennellä lasten ja nuorten kanssa haastavissakin tilanteissa.

Edellytämme tehtäviin alan koulutusta, alan työkokemusta tai muuta kokemusta lasten parissa toimimisesta, sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Erityiskoulunkäyntiavustajalta ja oppilashoitajalta edellytämme lisäksi terveydenhoitoalan opintoja tai kokemusta kehitysvammaisten tai autististen lasten tai nuorten kanssa toimimisesta. Lue lisää: Kuka voi hakea.

Lue tehtävistä ja hakemisesta lisää kampanjasivulta!

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.