Lastenhoitajien ja koulunkäyntiavustajien haut lukuvuodelle 22–23 nyt auki

Onko edessä välivuosi tai syksyn työsuunnitelmat vielä avoinna? Seuren haut pääkaupunkiseudun syyskauden ja lukuvuoden 22–23 koulunkäyntiavustajiksi ja lastenhoitajiksi ovat avautuneet. Kesäloman jälkeisiin töihin kannattaa hakea siis jo nyt.

Koulunkäyntiavustajan töitä tarjoamme perusopetuksessa ja autismi- ja kehitysvammaopetuksessa. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja avustajan töitä on tarjolla sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Koulunkäyntiavustajan ja lastenhoitajan työt ovat suosittuja nuorten aikuisten töitä. Tehtäviin voi hakea myös ilman alan koulutusta, jos motivaatio ja työskentelyote ovat kohdallaan ja kokemusta lasten parissa toimimisesta on jo kertynyt työn, harjoittelun tai harrastusten kautta.

Tehtävät sopivat myös silloin, kun ammatinvaihto tai työ lasten parissa tai koulumaailmassa houkuttavat. Toivotamme nuorten lisäksi kaikenikäiset hakijat tervetulleiksi.

Tehtävissä työskennellään koko lukukausi tai lukuvuosi ja työpäivät sijoittuvat ma-pe päiväsaikaan. Seuraathan ilmoituksiamme, sillä avoimien hakujen lisäksi koulu- ja päiväkotikohtaisia hakuja avautuu lisää.

Koulunkäyntiavustaja

Koulunkäyntiavustaja työskentelee luokissa koulupäivien aikana, ohjaten ja tukien oppilaiden oppimista. Koulunkäyntiavustaja tekee tunneilla yhteistyötä opettajan ja mahdollisten muiden avustajien kanssa. Lue lisää koulunkäyntiavustajan työstä.

Erityiskoulunkäyntiavustaja ja oppilashoitaja

Erityiskoulunkäyntiavustaja työskentelee Espoossa ja Helsingissä vammaisopetuksessa ja oppilashoitaja työskentelee Vantaan vammaisopetuksessa. Työ on sama, vain tehtävänimike on eri.

Työ autismi- ja kehitysvammaopetuksessa on autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana. Lue lisää erityiskoulunkäyntiavustajan työstä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksessa lastenhoitaja työskentelee päiväkodeissa, vastaten lasten hoidosta ja kasvatuksesta. Käytännössä työ on lasten perushoitoa ja hoivaa, esimerkiksi askartelun ja leikkimisen ohjaamista, ulkoilun valvomista, sekä lasten auttamista pukeutumisessa ja ruokailussa. Lue lisää lastenhoitajan työstä.

Hakea voi erilaisilla taustoilla

Hakemamme henkilöt ovat vastuullisia ja omatoimisia, ja heillä on hyvät vuorovaikutustaidot. Heillä on varma työote ja aito motivaatio työskennellä lasten ja nuorten kanssa haastavissakin tilanteissa.

Lisäksi edellytämme tehtäviin alan koulutusta, alan työ- tai harjoittelukokemusta tai muuta kokemusta lasten parissa toimimisesta, sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Erityiskoulunkäyntiavustajalta ja oppilashoitajalta edellytämme lisäksi terveydenhoitoalan opintoja tai kokemusta kehitysvammaisten tai autististen lasten tai nuorten kanssa toimimisesta.

Lue lisää: Kuka voi hakea

Varmista työpaikkasi syksyksi jo nyt. Jos haluat aloittaa työnteon jo aikaisemmin, voit työskennellä kevään Seuressa keikkatyöntekijänä. Lue tehtävistä ja hakemisesta lisää kampanjasivulta!

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.