Lapsi

Kiertävien varhaiskasvatuksen lastenhoitajien haut nyt käynnissä

Seuren kiertävät työntekijät työskentelevät määräaikaisina kuukausipalkkaisina työntekijänä. Kiertävä lastenhoitaja kuitenkin kiertää päiväkodeissa tietyllä sovitulla alueella aina sen mukaan, missä päiväkodissa tarvitaan sijaista.

Kiertävän lastenhoitajan työpäivä on siis aina siellä, missä häntä eniten tarvitaan. Näin päiväkodit saavat useammin oman tutun sijaisen. Tehtävissä työskennellään vaihtelevasti niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa ja omaa osaamista voi kehittää erilaisissa työympäristöissä ja kasvatustiimeissä.

Kiertävä lastenhoitaja voi tehdä täyttä työviikkoa, tai hänelle voidaan räätälöidä toiveiden mukainen osa-aikainen työsuhde.

Hakea voi eri taustoilla

Tehtävät sopivat esimerkiksi vasta valmistuneille varhaiskasvatuksen lastenhoitajille ja vaihtelun haluisille konkareille. Tehtävä sopii myös vaihtelevaa, mutta ennakkoon varmaa osa-aikaista työtä kaipaavalle eläköityneelle osaajalle.

Kiertävän lastenhoitajan tehtävään voi hakea myös lastenhoitotyön kokemuksella tai muulla, päiväkotityötä tukevalla kokemuksella lasten parissa.

Haemme nyt useita varhaiskasvatuksen lastenhoitajia kiertäviksi työntekijöiksi eri alueille Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle.

Katso kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät!

Koulunkäyntiavustajan lukukausihaut sekä koulunkäyntiavustajan ja lastenhoitajan keikkatyöhaut avautuvat myöhemmin. Lue koulunkäyntiavustajan ja lastenhoitajan työstä ja siitä, kuka tehtäviin voi hakea.


Mikä kiertävä työntekijä?

Kiertävänä työntekijänä työskentely sopii silloin, kun työssä halutaan kuukausipalkkaisen työsuhteen ennakoitavuutta. Seuren kiertäville työntekijöille työvuorot tehdään 3 viikon jaksoissa ja viikkotuntimäärä voidaan räätälöidä. Työkohde sen sijaan voi vaihtua jopa päivittäin. Työsuhteita on tarjolla muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa, ruokapalvelualalla sekä varhaiskasvatuksessa.

Kiertävän työntekijän tehtävää voidaan kutsua myös nimikkeellä varahenkilö.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.