Lapsi

Lastenhoitajien varahenkilöhaut nyt käynnissä

Varahenkilö tarkoittaa työsuhdetta, jossa työskennellään Seuren määräaikaisena kuukausipalkkaisena työntekijänä. Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja kuitenkin kiertää päiväkodeissa tietyllä sovitulla alueella aina sen mukaan, missä päiväkodissa tarvitaan sijaista.

Varahenkilön työpäivä on siis aina siellä, missä häntä eniten tarvitaan. Näin päiväkodit saavat useammin oman tutun sijaisen. Tehtävissä työskennellään vaihtelevasti niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa ja omaa osaamista voi kehittää erilaisissa työympäristöissä ja kasvatustiimeissä.

Varahenkilö voi tehdä täyttä työviikkoa, tai hänelle voidaan räätälöidä toiveiden mukainen osa-aikainen työsuhde.

Hakea voi eri taustoilla

Tehtävät sopivat esimerkiksi vasta valmistuneille varhaiskasvatuksen lastenhoitajille ja vaihtelun haluisille konkareille. Tehtävä sopii myös vaihtelevaa, mutta ennakkoon varmaa osa-aikaista työtä kaipaavalle eläköityneelle osaajalle. Varahenkilön tehtävään voi hakea myös muulla, päiväkotityötä tukevalla kokemuksella.

Haemme nyt useita varhaiskasvatuksen lastenhoitajia varahenkilöiksi eri alueille Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle.

Katso varhaiskasvatuksen varahenkilön tehtävät, haut auki 27.2.2021 saakka!


Mikä varahenkilö?

Varahenkilöstössä työskentely sopii silloin, kun työssä halutaan kuukausipalkkaisen työsuhteen ennakoitavuutta. Seuren varahenkilöstölle työvuorot tehdään 3 viikon jaksoissa ja viikkotuntimäärä voidaan räätälöidä. Työkohde sen sijaan voi vaihtua jopa päivittäin. Työsuhteita on tarjolla muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa, ruokapalvelualalla sekä varhaiskasvatuksessa.