Lastenhoitotyöhön Seuren perehdytyksen kautta

Työssä menestymiseen tarvitaan osaamista, soveltuvuutta ja motivaatiota. Monella on halua uusiin tehtäviin, mutta muodollinen koulutus tai työkokemus puuttuu. Tervetuloa tutustumaan lastenhoitotyöhön Seuren perehdytyksen kautta!

Syksyn aikana Seuressa perehdytetään motivoituneita työnhakijoita työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa. Aikaisempaa kokemusta päiväkodissa työskentelystä ei vaadita, vaan tärkeintä on aito halu tehdä merkityksellistä työtä varhaiskasvatuksessa.

Perehdytykseen haetaan samalla tavoin kuin avoimiin työpaikkoihin. Edellytämme aikaisempaa kokemusta lasten hoidosta tai ohjaamisesta: Esimerkiksi lastenhoitajana toimiminen perheissä, osallistuminen vapaaehtoistoimintaan tai lasten ohjaaminen harrastuksessa kertoo toivomastamme motivaatiosta ja osaamisesta.

Perehdytys avaa oven työelämään

Perehdytyksen jälkeen osallistujat voivat työskennellä Seuren kautta pääkaupunkiseudun päiväkodeissa lastenhoitajana tai avustajana. Oman elämäntilanteen mukaan työntekijä voi tehdä keikkatyötä tai työllistyä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Perehdytykseen kannattaa hakea heti, sillä perehdytysjaksot ovat jo alkaneet. Nopea hakija voi valita itse perehdytysviikkonsa.

Lue Seuren perehdytyksistä lisää.