Määräaikaisiin sote-tehtäviin nyt helpon pikahaun kautta

Kiinnostavatko määräaikaiset sote-alan tehtävät, mutta hakeminen tuntuu hankalalta tai siihen ei tunnu löytyvän aikaa? Tarjoamme nyt nopsan väylän tehtäviin pikahaun kautta.

Kerro vain yhteystietosi ja millä alueella haluaisit Uudellamaalla työskennellä, niin otamme sinuun yhteyttä vaihtoehtojen tai jopa työtarjouksen merkeissä ➜

Seure tarjoaa töitä ihmisille, joilla on elämä

Seure tarjoaa suurimman valikoiman sote-työkohteita ja työskentelyvaihtoehtoja Uudellamaalla. Autamme sinua löytämään itsesi ja työkuvioihisi sopivan työn, olipa tavoitteenasi sitten oppia uutta, löytää uusi lempityöpaikkasi tai vaikkapa tehdä osa-aikaista työviikkoa tai vain tiettyjä vuoroja.

Lue lisää: 12 syytä valita Seure työnantajaksesi

Tarjoamme hyvän, reilun palkan ja ammattitaitoisen työsuhdeasioittesi hoidon. Määräaikaisiin tehtäviin työllistämme eniten lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita.

Haluatko tutustua tehtäviin ennen hakua? Kerromme Seure.fi:ssä sote-tehtävistä, työkohteista ja palkoista.

Jos sinua kiinnostaa enemmän vaihteleva keikkatyö, keikkatöihin voit hakea perinteisemmän mutta myös helpon työnhakulomakkeen kautta.

Onko työskentely Seuressa jo tuttua? Seuren nykyiset työntekijät hakevat määräaikaisiin tehtäviin sisäisen haun kautta.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.