Mångsidiga jobb i Huvudstadsregionens daghem – kom och jobba till oss!

Skulle du vara intresserad av ett meningsfullt och mångsidigt jobb på daghem? Vill du vara med och göra barnens dagar lärorika och trygga? Vi söker nu flera barnskötare till svenskspråkiga daghem för pågående verksamhetsår 2019-2020. Är du den person vi söker?

I Helsingfors, Esbo och Vanda daghem erbjuder vi mångsidiga anställningsalternativ. Du kan arbeta som inhoppare enligt din egen tidtabell eller som vikarie i en längre anställning. Om du söker något mer långvarigt så kan du via oss hitta ett jobb där du jobbar på ett eller flera förutbestämda daghem t.ex. hela vårterminen. Du har jobb alla dagar och vi garanterar dig en trygg månadslön och goda arbetsförmåner.

Arbetet på daghem passar ypperligt för t.ex. dig som håller ett mellanår och vill arbeta med något verkligen meningsfullt. Men även dig som drömmer om nya utmaningar och möjligheten att utveckla dig själv. Även du, som vill träna upp dina svenskkunskaper i en svenskspråkig arbetsmiljö, kan ta tillfället i akt och söka. Det allra viktigaste är att du har hjärtat på rätt plats, ett genuint intresse för att jobba med barn, en positiv attityd och att du alltid strävar att göra ditt bästa.

Blev du intresserad, men har inte tidigare erfarenhet av jobbet? Ingen fara, vi kan erbjuda dig introduktion till jobbet!

Alla lediga jobben hittar du här.

Kom med och jobba med något verkligen meningsfullt! I arbetet som barnskötare får du fokusera på det allra viktigaste, nämligen på barnen och deras dagliga vård och omsorg.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.