Messut kertovat ruokapalvelualan valoisasta tulevaisuudesta

Seure järjesti helmikuun lopussa Keskuskirjasto Oodissa keittö- ja puhtaanapitoalan #Hyvässäseuressa-messut. Messuilla Seure halusi tuoda palvelualojen ja erityisesti ruokapalvelun eri työnkuvia esiin.

Ruokapalvelualalla on hyvät tulevaisuudennäkymät ja monipuolisia töitä ja koulutusmahdollisuuksia on tarjolla runsaasti myös tulevaisuudessa.

Ruokapalvelualan ammateissa, kuten kokin, ruokapalvelutyöntekijän ja yhdistelmätyöntekijän ammateissa työ tehdään arkisin ja asiakasta lähellä. Suurkeittiömaineesta huolimatta ruokapalvelutyö tehdään usein pienissä tiimeissä, joissa kaikki työkaverit tulevat tutuiksi.

Kiinnostus alaan rikkoi kävijätavoitteen

#Hyvässäseuressa Keittiö- ja puhtaanapitoalojen messut olivat ensimmäiset messut, joissa Seure on itse toiminut järjestäjänä. Messuille osallistui yli 15 näytteilleasettajaa; Työnantajia, työnvälityspalveluita, koulutusorganisaatioita ja muita alan toimijoita.

Messuilla vieraili yli 500 kiinnostunutta ja messujen kautta myös haettiin suoraan töitä ja työllistyttiin.

Miltä palvelualojen tulevaisuudessa näyttää? Katso videot!

Sirkka Salovaara-Mäkinen: rekrytointia yhteistyössä

Anna Hiltunen, Ohjaamotalo: Matalalla kynnyksellä töihin

Piia Autio: Seure hakee erilaisia osaajia

Messulle näytteilleasettajina osallistuivat Vantaan Yritysohjaamo, Espoo Catering, Omnia, Ohjaamotalo, Uudenmaan TE-Toimisto, Monik Ry, JHL, Palvelukeskus Helsinki, HUS-Tukipalvelut, Ohjaamotalo Helsinki, Stadin Ammatiopisto, Seure Henkilöstöpalvelut, Careeria, Image Wear ja Amiedu. Messut järjestettiin Keskustakirjasto Oodissa. 

Katso puhtaanapidon ja ruokapalvelualan avoimet työpaikat.