Monipuolisia tehtäviä henkilöstöalalla – Seure rekrytoi

Seure täydentää rivejään, ja haemmekin tällä hetkellä useita henkilöstöalan ammattilaisia erilaisiin tehtäviin, muun muassa esihenkilötyöhön, palkanlaskentaan, rekrytointiin ja asiakaspalveluun.

Seuressa pääset turvaamaan sujuvaa päivittäistä arkea pääkaupunkiseudulla osana kehittyvää ja kannustavaa organisaatiota. Työskennellä voit tehtävästä riippuen suurelta osin etänä, mutta tarpeen vaatiessa sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä työpäiviä myös toimistollamme Sörnäisissä.

Esihenkilö asiakkuustiimille

Palveluesihenkilönä toimit onnistumisen mahdollistajana HR-asiantuntijoista, -ammattilaisista ja koordinaattoreista koostuvalle tiimille, jota johdat valmentavalla otteella osallistuen erilaisten toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Varmistat asiakasarvon ja palvelulupausten toteutumisen tiimisi osalta ja tuet jokaista sen jäsentä onnistumaan omassa henkilökohtaisessa työssään.

Palveluesihenkilön haku on auki 28.12. asti.

Palkanlaskija

Palkanlaskijana rakennat omalta osaltasi työnantajakuvaa, johon oikein ja ajallaan maksettu palkka olennaisena osana vaikuttaa. Olet rutinoitunut palkanlaskennan tehtävien parissa, tunnet työaikalainsäädännön ja perehtynyt erilaisiin työehtosopimuksiin. Työskennellessäsi olet tarkka, paineensietokykyinen ja ratkaisukeskeinen.

Palkanlaskijan haku on auki 23.12. asti.

HR-palveluammattilainen rekrytointiin

Rekrytoinnin HR-ammattilaisena olet avainasemassa luomassa sujuvaa työnhakukokemusta. Käsittelet hakemuksia, haastattelet ja pidät yhteyttä työnhakijoihin. Huolehdit lisäksi työsuhteiden hoitoon liittyvistä hallinnollisista tehtävistä ja tarpeen vaatiessa voit osallistua myös rekrytointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Rekrytoinnin HR-ammattilaisia haemme tällä hetkellä sekä sosiaali- ja terveysalan että varhaiskasvatuksen asiakkuuksiin. Haku on auki 3.1.2022 asti.

HR-palveluammattilainen asiakaspalveluun

Asiakaspalvelun HR-ammattilaisena olet luomassa parasta mahdollista palvelua niin työnhakijoille, työntekijöille kuin asiakkaillekin. Työskentelet muun muassa työsuhdeneuvonnan ja työsuhteiden hoitoon liittyvien hallinnollisten tehtävien parissa puhelinasiakaspalvelussa sekä sähköisissäkin kanavissa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot eikä sormi mene suuhun haastavissakaan tilanteissa.

Asiakaspalvelun HR-ammattilaisen tehtävä on määräaikainen jatkuen marraskuun loppuun 2022. Haku on auki 3.1.2022 asti.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.