OmaSeure mobiilisovelluksesta uusi versio – Työvuoroehdotukset suoraan etusivulle

Seuren OmaSeure-mobiilisovellus työvuorojen varaamiseen ja työsuhdeasioiden hoitoon uudistuu. Uusimman version saat käyttöösi lataamalla sen sovelluskaupastasi.

Uudistetussa OmaSeuressa

  • Saat suoraan sovelluksen etusivulle työvuoroehdotukset, jotka voit hylätä tai hyväksyä. On fiksu tapa ylläpitää kalenterissa tietoa siitä, milloin olet halukas lähtemään töihin. Työvuoroehdotukset lähetetään kalenterin juuri näiden ”tyrkky”merkintöjen perusteella.
  • Voit lähettää dokumentteja valokuvamuodossa myös IOS-mobiililaitteella. Sairauslomatodistus ja verokortti lähetetään edelleen nettisivujen kautta.
  • Etusivun pikalinkit siirtyvät. Ne löydät jatkossa Muut-valikosta

Hae uudistunut OmaSeure sovelluskaupastasi.

Seurelainen, onhan OmaSeure jo käytössäsi?

Jos käytät vielä vanhaa Keikkanetti-mobiilisovellusta, nyt on hyvä aika siirtyä käyttämään uusinta OmaSeure-sovellusta.

OmaSeuren kautta voit

  • Toimita dokumentit Seureen ja seuraa dokumenttien käsittelyä. Nappaa dokumentista kuva kännykälläsi ja lataa se suoraan OmaSeureen – pääset seuraamaan reaaliajassa dokumentin käsittelyä. Toimita kuitenkin sairauslomatodistus ja verokortti Seuren nettisivujen kautta.
  • Hae työvuoroja entistä helpommin ja aseta itsellesi suosikkikohteita, jotka saat jatkossa hakutulostesi kärkeen.
  • Asiakaspalvelurobotti Seppo palvelee vuorokauden ympäri OmaSeure- sovelluksessa.
  • Löydät suoran linkin koulutuksiin, vapaa- ja loma-anomukseen ja Työntekijän ABC:n OmaSeuresta. Voit myös tilata työtodistuksen, palkkatodistuksen ja nimikyltin.
  • Tuttuun tapaan voit varata työvuoroja, hallinnoida kalenteriasi, muokata työvuorojen kellonaikoja, lisätä työvuoroja ja tarkastella tehtyjä ja varattuja työvuorojasi.

Käyttöönotosta pieniä käyttökatkoja pääsiäisen jälkeen

Teemme tiistaina 14.4 ja keskiviikkona 15.4. teknisiä päivityksiä alkaen klo 16. Arvioitu katko kestää molempina päivinä noin 15 minuuttia.

Mikäli sinulle tulee OmaSeuressa virheilmoituksia illalla 14.-15.4., on hyvä kirjautua ulos ja kokeilla myöhemmin uudestaan.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.