Parempaa työelämää kehittämässä – Haemme nyt kehitysmyönteisiä hoitoalan osaajia uusiin tehtäviin

Oletko koskaan miettinyt, miten sote-alan vetovoimaa voisi nostaa? Entä mitä asioita sote-ammattilaiset arvostavat työnantajassaan ja miten työilmapiiri ja työmarkkinatilanne vaikuttavat työntekijöiden odotuksiin? Olemme Seuressa lähteneet hakemaan kysymyksiin käytännön vastauksia, tavoitteenamme tehdä parempaa työelämää.

Tuoreet tutkimus- ja kyselytulokset kertovat uutta kieltä siitä, miten sote-ammattilaisten mielestä työsuhteita tulisi parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa. Tärkeitä tekijöitä omalle työlle ovat muun muassa työolosuhteet, hyvä työyhteisö, ihmisläheiset työajat, mahdollisuuden päättää itse, työilmapiirin, sijainnin, johtamisen ja ihmisläheisyyden.

Me Seuressa haluamme luoda sote-alan ammattilaisten toiveita ja tarpeita vastaavan työskentely-ympäristön ja yhteisöohjautuvuuden kulttuurin. Seuren VaraTiimit-projektissa Seuren kautta työskentelevät hoitoalan ammattilaiset huomioivat, suunnittelevat ja omassa työssään testaavat käytännössä uusia työsuhdemuotoja.

Oletko hakemamme näkemyksellinen hoitaja?

Etsimmekin nyt ratkaisukeskeisiä ja positiivisella näkemyksellä varustettuja tiimipelureita kehittämään ja kokeilemaan kanssamme.

Hakemamme osaajat ovat lähihoitajia ja sairaanhoitajia, joille on jo kertynyt kokemusta ja näkemystä sote-alalta sekä kotihoidosta tai vanhustenpalveluista. Tärkeää on ennakkoluulottomuus, kokeilunhalu, joustavuus on halu kehittää sote-työtä.

Tavoitteenamme on yhteistyössä nyt rekrytoitavien osaajien kanssa löytää parhaita työsuhteen hoitomalleja, sekä työsuhdemuotoja, jotka vastaavat sote-alan ammattilaisten arvomaailmaa ja tarpeita.

Sote-työn kehittämisen projekti on osa Seuren työstä työelämän henkilöstöhaasteiden ratkaisemiseksi. Tavoitteenamme on tarjota työntekijöillemme vapautta, turvallisuutta ja parempia työkokemuksia. Asiakkaillemme tarjoamme sitoutuneita ja tehtäviin juuri oikeita osaajia, luotettavasti.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.