Perehdytyksen kautta koulunkäyntiavustajaksi autismi -ja kehitysvammaopetukseen – Haku auki!

Kiinnostaako uusi työ koulunkäyntiavustajana, mutta sinulla ei ole alan koulutusta tai työkokemusta? Perehdytämme nyt uusia motivoituneita työnhakijoita työskentelemään pääkaupunkiseudun kouluissa.

Perehdytyksellä eväät arjen työhön

Perehdytys on kestoltaan neljä päivää ja siihen sisältyy koulutuspäiviä ja harjoittelupäiviä sovitussa kouluissa. Koulunkäyntiavustajan työ on autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa.

Uusiin töihin eri elämäntilanteista

Hakea voi eri taustoilla. Hakija voi olla esimerkiksi välivuoden viettäjä, työn vaihtaja, opiskelija tai perhearjesta tai omaishoitajan tehtävästä työelämään palaaja.

Aikaisempaa kokemusta koulunkäyntiavustajana työskentelystä ei tarvitse olla. Haemme positiivisia ja reippaasti tehtäviin tarttuvia henkilöitä, jotka ovat aidosti motivoituneita työskentelemään kehitysvammaisten ja autismin kirjon lasten ja nuorten hyväksi. Toivomme kaikenikäisiä yli 18-vuotiaita hakijoita. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsi- tai nuorisoryhmien ohjaamisesta.

Onnistuneen perehdytyksen jälkeen hakija voi työskennellä Seuren kautta koulujen autismi- ja kehitysvammaopetuksessa. Töitä on runsaasti tarjolla ja työpäivien määrän voi itse valita, yhden päivän keikoista täyteen lukuvuoteen asti.

Lue lisää

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.