Ratkaisuja työn tulevaisuuteen seminaarissa 22.1.2019 – Varmista paikkasi!

Digitalisaatio ja työn murros haastavat julkiset palvelut ja vaativat uudenlaista organisoitumista, henkilöstöhallintaa ja johtamista. Me Seure Henkilöstöpalveluissa näemme lähietäisyydeltä julkisia palvelualoja vaivaavan työvoimapulan ja haluamme omalta osaltamme nostaa aiheen keskusteluun – ratkaisukeskeisesti.

Teemme parhaamme voidaksemme välittää osaavaa työvoimaa asiakkaidemme tarpeeseen niin varhaiskasvatukseen, opetukseen, sosiaali- ja terveysalalle kuin keittiö- ja puhtaanapitoalallekin. Niukasti saatavilla sijaisilla emme kuitenkaan työvoimapulaa pysty ratkaisemaan, vaan meidän on yhdessä mietittävä keinoja siihen, miten houkutella ja sitouttaa riittävästi vakituisia työntekijöitä ja organisoida työn tekemistä niin, että työn tuottavuus kasvaa ja räjähdysmäisesti paisunut sijaisten tarve normalisoituu.

Olemme yhdessä Kuntalehden kanssa kutsuneet koolle työelämän asiantuntijoita pureutumaan julkisen työelämän tulevaisuudennäkymiin, väestönkehitykseen ja sen vaikutuksiin sekä digitalisaation nostattamiin mahdollisuuksiin 22.1. järjestettävään maksuttomaan, kaikille avoimeen Henkilöstö 2.0 –vaikuttajaseminaariin, joka järjestetään uudistetussa Bio Rexissä.

Vaikuttajaseminaarin puhujat ovat alansa huippuja ja odotettavissa on rakentavaa, eteenpäin vievää keskustelua uutistoimittaja Jukka-Pekka Rantasenjohdolla. Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan! Inspiroivia aistimakupaljoa tarjoaa kansainvälisesti tunnettu kanteleartisti Ida Elina.

Tilaisuudessa on tarjolla aamupala sekä verkostoitumislounas.

Tervetuloa!

Anne Sivula
toimitusjohtaja
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Henkilöstö 2.0 – vaikuttajaseminaari julkisen työn tulevaisuudesta

  • Aika: 22.1.2019 klo 9 – 13 (rekisteröityminen ja aamiainen klo 8.15 alkaen)
  • Paikka: Bio Rex, Helsinki
  • Kenelle: Julkisen alan murroksesta, henkilöstöhaasteista ja johtamisesta kiinnostuneille
  • Tilaisuus on maksuton
  • Lue seminaarista lisää.

Ilmoittaudu seminaariin tästä!