Rekryteringstillfälle 22.5: Jobba som skolassistent i Zacharias Topeliusskolan läsåret 2019-2020

Välkommen till vårt rekryteringstillfälle på Zacharias Topeliusskolan den 22.5.2019 kl. 16.00-18.00

Skulle du vilja jobba som skolassistent nästa läsår? Vi söker flera skolassistenter till Zacharias Topeliusskolan för läsåret 2019–2020. Zacharias Topeliusskolan är en svenskspråkig lågstadieskola i Tölö, Helsingfors. Skolan har integrerad smågruppsverksamhet som är specialiserad på autism och utvecklingsstörningar.

  • Arbetet som skolassistent med barn med specialbehov är mångsidigt lärorikt och väldigt givande
  • Du får stöd och introduktion till arbetet
  • Ta tillfället i akt och sök nu!

Som skolassistent i Zacharias Topeliusskolan arbetar du i specialundervisningen med barn med autism och/eller utvecklingsstörning och hjälper och stöder dem för att klara av skoldagen på bästa sätt. Kom på plats och höra mer om jobbet och bekanta dig med skolan!

Vi uppskattar om du har lämplig utbildningen eller tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och unga t.ex. genom hobbyverksamhet eller frivilligarbete. Därtill uppskattar vi om du har erfarenhet av t.ex. autism eller utvecklingsstörning. Viktigast är ändå att du är motiverad, har en positiv inställning och gillar nya utmaningar.

Kom och träffa oss! Dörren står uppe mellan kl. 16–18. Kanske du hittar ditt kommande jobb på samma gång! På skolan har du möjlighet att höra mera om arbetet som skolassistent och träffa personer som jobbar på skolan. Du har också möjligheten att prata med Seures rekryterare och boka intervjutid till vårt kontor i Sörnäs.

Du behöver inte fylla i en arbetsansökan, huvudsaken är att du kommer och tar med dig din CV!

Blev du intresserad men har inte möjlighet att komma på plats? Vi kontaktar dig så fort som möjligt!

Som behörig skolassistent är månadslönen 2 013,70€ och obehörig skolassistent 1 919,87€. Därtill betalar vi eventuella erfarenhetstillägg.

Välkommen!

Vad? Sök jobb som skolassistent på Zacharias Topeliusskolan utan att fylla i en ansökan
Var? Zacharias Topeliusskolan, Stenbäcksgatan 14, 00250 Helsingfors
När? Onsdag 22.5.2019 kl. 16-18
Blev du intresserad? Kom på plats och ta med dig en kompis!