Töitä ja suklaata! – Tule Walk In -rekrytointitilaisuuteen Hyvinkäällä 10.9.

Oletko kiinnostunut uudesta työstä Hyvinkäällä tai koko Keski-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella? Tule kuulemaan työmahdollisuuksistamme, voit päästä suoraan työhaastatteluun!

Seure järjestää tiistaina 10.9. klo 13-16 Hyvinkään Villatehtaalla Kävele sisään -rekrytointitilaisuuden.

Haemme työntekijöitä monipuolisesti

Haemme erityisesti Keski-Uudellamaalla työskentelystä kiinnostuneita hoitoalan työntekijöitä ja opiskelijoita. Haemme tekijöitä myös Helsingin, Espoon ja Vantaan päiväkoteihin, kouluihin ja keittiöihin. Myös ruotsinkielisiä työpaikkoja on tarjolla päiväkodeissa ja kouluissa.

Olet tervetullut esittäytymään ja tutustumaan tarjontaamme! Kaikille kävijöille tarjoamme pienen suklaayllätyksen.

Oletko hakemamme hoitoalan osaaja?

Haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja alan opiskelijoita monipuolisiin tehtäviin mm. kotihoitoon, vanhustyöhön, vammaistyöhön, sairaaloihin ja erikoissairaanhoitoon.

Voit työskennellä valintasi mukaan Keski-Uudellamaalla; Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Mäntsälässä, Pornaisissa tai Tuusulassa. Tai ehkäpä olet kiinnostunut työstä myös pääkaupunkiseudulla. Seuressa voi valita sinulle sopivimmat työskentelykohteet.

Oletpa kiinnostunut keikkailusta tai pitkistä työsuhteista, tartu tilaisuuteen ja tule kuulemaan mahdollisuuksistamme!

Tule esittäytymään ja kertomaan toiveistasi, ehkäpä uusi urasi alkaa täältä! Tapaat rekrytointiammattilaisemme paikan päällä, työhakemusta ei tarvitse täyttää.

Haastattelemme hakijoita heti tilaisuuden aikana, joten otathan työ- ja koulutustodistuksesi ja mahdolliset lääkehoitoluvat liitteineen mukaan.

Tervetuloa!

Mitä: Rekrytointitapahtuma hoitotyön, päivähoidon ja keittiö- ja siivousalan työtehtävistä kiinnostuneille.

Missä: Villatehdas, Päärakennuksen taukotori. Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää

Milloin: Ti 10.9. klo 13-16

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.