Rekrytoimme nyt Sote-osaajia Kauniaisiin

Tuemme Kauniaisten sotea Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönotossa, kun Seuren työntekijät sijaistavat henkilökunnan koulutusten aikana. Rekrytoimme nyt Kauniaisiin useita lähihoitajia ja sairaanhoitajia vanhustyöhön ja muihin tehtäviin.

Monipuolisia tehtäviä vanhustyössä

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita kuukausipalkkaisiin määräaikaiseen työsuhteeseen Kauniaisten kotihoitoon ja vanhusten asumisyksikköihin. Työtehtävät ovat monipuolisesti vanhusten parissa joko kotihoidossa tai asumispalveluyksiköissä. Tehtävissä työskennellään määräaikaisessa työsuhteessa täydellä viikkotyöajalla, mutta työkohteesi voi vaihtua, sillä työssäsi sijaistat vakituista henkilökuntaa heidän perehtyessään Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönottoon.

Jos asuu Kauniaisissa tai työmatka sujuu helposti, kannattaa tarttua tilaisuuteen työskennellä lämminhenkisessä Kauniaisissa.

Lähihoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi haemme Kauniaisiin myös sosiaaliohjaajia aikuissosiaalityöhön, sekä hammashoitajia ja suuhygienistiä.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.