Vielä ehdit! SOTE-ammattilainen, palkitse itsesi pidemmästä työsuhteesta

Olisitko sinä valmis pidempään työsuhteeseen, jos saisit siitä extra-palkkion? Me Seurella palkitsemme työntekijöitämme pidempiin työsuhteisiin sitoutumisesta. Lähi- ja sairaanhoitajien määräaikaisten työsuhteiden rekrytointipalkkiomallissa kerrytät palkkasi lisäksi palkkiota, joka kasvaa jokaisen työkuukautesi mukaan.  

Vielä ehdit hakea! Viimeiset rekrytointipalkkiolliset haut sulkeutuvat 31.10.2022.

Rekrytointipalkkiomallimme on askel työssämme työntekijöiden saatavuuden ja alan houkuttelevuuden parantamiseksi.

  • Tarjoamme rekrytointipalkkioita Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten syksyn erikseen määriteltyihin työsuhteisiin.
  • Palkkiota maksetaan 1.9.-31.12.2022 tehdyistä sairaanhoitajan ja lähihoitajan määräaikaisista työsuhteista ja joka on työsuhteen pituuden mukaan 200–1000 €.
  • Rekrytointipalkkio maksetaan ajalla 1.8-31.10.2022 solmituille määräaikaisille työsuhteille.
  • Työskentelyn tulee alkaa viimeistään 31.10. ja työn minimikesto on 1 kk. 

Palkitse itsesi pidemmästä työsuhteesta Seuressa ja tutustu rekrytointipalkkiollisiin työtehtäviin. 

Rekrytointipalkkio on ylimääräinen, määräaikainen kannustin, jolla pyrimme parantamaan työvoiman saatavuutta Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueiden tehtävissä.

Rekrytointipalkkiollisia tehtäviä on tarjolla valmistuneille lähihoitajille ja sairaanhoitajille mm. Helsingin kotihoitoon sekä Espoon ja Vantaan sairaaloihin, vanhusten palvelutaloihin ja kotihoitoon. Lisäksi haemme lähihoitajaopiskelijoita Helsingin kotihoidon tehtäviin.

Uusina kohteina rekrytointipalkkiollisiksi hauksi on nyt lisätty Kauniaisten kotihoito ja Villa Bredan asumisyksikkö.

Rekrytointipalkkio maksetaan ajalla 1.8-31.10.2022 solmituille määräaikaisille työsopimuksille, joissa työskennellään ajalla 1.9.-31.12.2022. Työskentelyn tulee alkaa viimeistään 31.10. ja työn minimikesto on 1 kk.

Palkkio kasvaa työsuhteen pituuden mukaan niin, että 1 kk työstä maksetaan 200€ rekrytointipalkkiota, ja 4 kk työsuhteessa palkkio on jo 1000 €.

Palkkio koskee myös tehtäviin hakevia Seuren nykyisiä työntekijöitä, jos palkkion muut ehdot täyttyvät. Nykyiset työntekijät hakevat tehtäviin Seuren sisäisen haun kautta ehdottamalla itseään tehtäviin OmaSeuressa. Tutustu sisäisen työnhaun ohjeisiin.

Lue palkkiomallista lisää >>

Tehtävissä on räätälöintimahdollisuuksia ja useimmissa kohteissa voit työskennellä myös osa-aikaista viikkoa. Tehtäviä on tarjolla rajallisesti, joten kiinnostaviin tehtäviin kannattaa hakea heti.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.