SOTE-ammattilainen, palkitse itsesi pidemmästä työsuhteesta.

Olisitko sinä valmis pidempään työsuhteeseen, jos saisit siitä extra-palkkion? Me Seurella olemme aloittaneet työntekijöidemme palkitsemisen pidempiin työsuhteisiin sitoutumisesta. Nyt alkavassa rekrytointipalkkiomallissa pystyt palkkasi lisäksi kerryttämään palkkiota, joka kasvaa jokaisen työkuukautesi mukaan.  

Rekrytointipalkkiomallimme on ensimmäinen askel työssämme työntekijöiden saatavuuden ja alan houkuttelevuuden parantamiseksi. Tulemme tarjoamaan rekrytointipalkkioita Helsingin, Espoon ja Vantaan syksyn erikseen määritellyissä työsuhteissa. Palkkiota maksetaan 1.9.-31.12.2022 tehdyistä sairaanhoitajan ja lähihoitajan määräaikaisista työsuhteista ja joka on työsuhteen pituuden mukaan 200–1000 €. Rekrytointipalkkio maksetaan 1.8-31.10.2022 solmituille määräaikaisille työsuhteille. Työskentelyn tulee alkaa viimeistään 31.10. ja työn minimikesto on 1 kk. 

Palkitse itsesi pidemmästä työsuhteesta Seuressa ja tutustu rekrytointipalkkiollisiin työtehtäviin. 

Rekrytointipalkkio on ylimääräinen, määräaikainen kannustin, jolla pyrimme parantamaan työvoiman saatavuutta Helsingin, Espoon ja Vantaan alueiden tehtävissä.

Rekrytointipalkkiollisia tehtäviä on tarjolla valmistuneille lähihoitajille ja sairaanhoitajille mm. Helsingin kotihoitoon sekä Espoon ja Vantaan sairaaloihin, vanhusten palvelutaloihin ja kotihoitoon.

Rekrytointipalkkio maksetaan ajalla 1.8-31.10.2022 solmituille määräaikaisille työsopimuksille, joissa työskennellään ajalla 1.9.-31.12.2022. Työskentelyn tulee alkaa viimeistään 31.10. ja työn minimikesto on 1 kk.

Palkkio kasvaa työsuhteen pituuden mukaan niin, että 1 kk työstä maksetaan 200€ rekrytointipalkkiota, ja 4 kk työsuhteessa palkkio on jo 1000 €.

Palkkio koskee myös tehtäviin hakevia Seuren nykyisiä työntekijöitä, jos palkkion muut ehdot täyttyvät. Nykyiset työntekijät hakevat tehtäviin Seuren sisäisen haun kautta ehdottamalla itseään tehtäviin OmaSeuressa. Tutustu sisäisen työnhaun ohjeisiin.

Lue palkkiomallista lisää täällä

Tehtävissä on räätälöintimahdollisuuksia ja useimmissa kohteissa voit työskennellä myös osa-aikaista viikkoa. Tehtäviä on tarjolla rajallisesti, joten kiinnostaviin tehtäviin kannattaa hakea heti.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.