Ruokahuollon ja puhtaanapidon osaaja, tutustu Länsi-Uudenmaan tehtäviin ja tienaa bonuksia!

1.1.2023 Seuren toiminta laajenee koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Tarjoamme bonuksia hyvinvointialueen sote-tehtävien lisäksi nyt myös keittiöalan ja puhtaanapidon osaajille.

Haemme uusia laitoshuoltajia ja ruokapalvelutyöntekijöitä keikkailemaan ja työskentelemään kk-palkkaisina esimerkiksi terveyskeskuksissa, seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja vanhainkodeissa.

Työskentelemällä Seuren kautta Länsi-Uudellamaalla; Kirkkonummella, Kauniaisissa, Raaseporissa, Hangossa, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä tai Karkkilassa, voi tienata keikkailen palkan päälle viidestä keikasta 200 Eur tai kuukausipalkkaisessa työsuhteessa 200–700 Eur.

Bonuksilla haluamme kannustaa Länsi-Uudenmaan osaajia työskentelemään Seuren kautta ja löytämään tuttujen työpaikkojen lisäksi myös uusia työkohteita muualla Länsi-Uudellamaalla ja koko Seuren toiminta-alueella.

Rohkaisemme myös Seuren nykyisiä työntekijöitä rohkaisemme ottamaan vastaan lisää tehtäviä ja tutustumaan laajentuneeseen työkohdetarjontaan.

Tammikuu on siis hyvä hetki tarttua tilaisuuteen ja keikkailla Seuren kautta Länsi-Uudenmaan kohteissa tai valita uusi kuukausipalkkainen työ. Bonukset ovat tarjolla sekä Seuren nykyisille, että uusille työntekijöille.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.