Ruokapalveluala kilpailukykyinen ravintola-alan kanssa

Ruokapalveluala mielletään usein suurtalouskokin työksi. Alalta löytyy kuitenkin tätä laajempi ja monipuolisempi tehtäväkenttä.

Ruokapalvelualan ammateissa, kuten kokin, ruokapalvelutyöntekijän ja yhdistelmätyöntekijän ammateissa, työ tehdään arkisin ja asiakasta lähellä. Työkohteina ovat päiväkotien, koulujen ja sairaaloiden keittiöt. Työ tehdään usein pienissä tiimeissä, joissa kaikki työkaverit tulevat tutuiksi. ”Ruokapalvelualan työt ovat kilpailukykyisiä muiden ravintola-alan töiden kanssa ja kun työ tehdään usein arkisin ja päivällä, mikä sopii monen elämäntilanteeseen paremmin kuin iltatyöt,” palvelualojen toimiala-asiantuntija Anu Wälläri kertoo

Seuressa on tarjolla paljon erilaisia työkohteita, joten seurelaisena pääsee hyödyntämään ammattitaitoaan ja kehittämään osaamistaan. Jos sinulta löytyy osaamista keittiöpuolelta ja haluat laajentaa osaamistasi puhtaanapidon tehtäviin, se on mahdollista perehdytyksen kautta ja sen jälkeen voit työskennellä yhdistelmätyöntekijänä kahden toimialan ammattilaisena.

Haemme nyt työntekijöitä ruokapalvelun eri tehtäviin päiväkodeissa ja kouluissa. Työntekijä voi itse valita työpäivänsä, työkohteensa ja työtehtävänsä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan Hae tästä tehtäviin.

Uudet haut avautuvat 24.6.2019

Seure hakee uusia kokkeja, ruokapalvelutyöntekijöitä, ruokapalveluvastaavia, yhdistelmätyöntekijöitä ja astiahuoltajia määräaikaisiin työsuhteisiin ja keikkatyöhön.

Uudet haut puhtaanapitoalan tehtäviin aukeavat myös 24.6. Haemme laitoshuoltajia sairaaloihin ja muihin hoitoalan kohteisiin sekä päiväkotiapulaisia.