Skippaa työhakemus – tervetuloa lastenhoitotyön ja opetuksen walk in -rekryyn 6.8.

Lue artikkeli ruotsiksi: Skippa platsansökan – välkommen till walk in -rekryteringstillfälle 6.8.

Kesä, jäätelö ja työpaikka!

Välivuosi edessä, uusi työ hakusessa vai kaipaisitko kenties osa-aikaista työtä opintojen ohelle? Oletko kiinnostunut lastenhoidon tai opetuksen tehtävistä? Sinulla voi olla työn, harrastusten tai vapaaehtoistyön kautta kertynyttä kokemusta lasten parissa työskentystä. Kenties sinulla on jo koulutus taustalla tai olet alan opiskelija. Niin tai näin, olet tervetullut Seuren järjestämään lastenhoitotyön ja opetuksen walk in -rekryyn tiistaina 6.8. klo 14–17toimistollemme osoitteeseen Käenkuja 1B!

Skippaa siis työhakemus ja saavu paikalle CV:si, henkilöllisyystodistuksesi, mahdollisen oleskelu- tai työluvan sekä avoimen mielen kanssa. Pääset tapaamaan Seuren rekrytoijia ja keskustelemaan omista työskentelymahdollisuuksistasi varhaiskasvatuksen ja opetuksen toimialoilla. Tarjoamme paikalle tulleille ilmaisen jäätelön.

Mitä? Lastenhoitotyön ja opetuksen walk in -rekry, töihin ilman työhakemusta
Missä? Seuren toimistolla Sörnäisissä, osoitteessa Käenkuja 1B, 00500 Helsinki
Milloin? Tiistaina 6.8.2019 klo 14–17
Kiinnostuitko? Tule paikalle ja kerro myös kaverille!

Tutustu tarjoamiimme tehtäviin

Tarjoamme töitä 18 vuotta täyttäneille hakijoille, joilla on mahdollisuus työskennellä tulevan lukukauden aikana joustavasti useampana kertana viikossa. Työtä on tarjolla toukokuun 2020 loppuun asti, jonka jälkeen toiminta hiljenee kesäksi ja pyörähtää jälleen käyntiin elokuussa.

Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan – suurin osa työsuhteista on yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä. Lisäksi tarjoamme myös tätä pidempiä työsuhteita. Kerro toiveesi työsuhteen pituuden tai viikkotuntien määrän suhteen, me pyrimme toteuttamaan sen. Tutustu erilaisiin tapoihin työskennellä Seuressa ja päiväkodeissa työskentelevään Mirkkaan.

Vastuullista lastenhoitotyötä

Lastenhoitajat ja avustajat työskentelevät päiväkodeissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7–17 välille. Lastenhoitajan vastuullinen työ pitää sisällään muun muassa lapsen perushoitoa ja hoivaa, leikkimisen ja askartelun ohjaamista, ulkoilun valvomista, lasten auttamista pukeutumisessa ja ruokailussa sekä vuoropuhelua vanhempien kanssa.

Avustajan työ on pääosin erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa toimimista arjen hoito- ja kasvatustilanteissa, esimerkiksi pukemis- ja ruokailutilanteissa, ulkoilussa sekä leikki- ja toimintahetkissä avustamista.

Pätevän lastenhoitajan peruspalkka on 13,07 €/t ja epäpätevän 11,85 €/t. Pätevän avustajan peruspalkka on 11,97 €/t ja epäpätevän 11,07 €/t. Palkan lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvan kokemuslisän sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Opetuksen avustaviin tehtäviin tai sijaisopettajaksi

Opetuksen osaajille on tarjolla koulunkäyntiavustajan työtä perus- ja erityisopetuksessa sekä sijaiopettajan tehtäviä. Työt ajoittuvat 8–16 välille ja keikat ovat kestoltaan pääsääntöisesti 4–6 tuntia.

Koulunkäyntiavustajan työnkuva on monipuolinen ja vaihtelee aina avustettavan luokan tarpeiden mukaan. Työtehtävään voi kuulua myös yksittäisen oppilaan tai ryhmän avustamista. Työpäivä voi sisältää yleisesti kaikilla oppitunneilla, myös esimerkiksi erilaisten uskontojen ja elämänkatsomuksen tunneilla, avustamista, pienryhmien ohjausta, välitunti- ja ruokailuvalvontaa sekä toisinaan mm. oppilaiden taksikyyditysten valvomista.

Keskeistä on myös niin kutsuttu apuopettajan rooli, eli oppilaan tukeminen peruskoulun oppiaineiden opettelemisessa. Tämä vaatii koulunkäyntiavustajalta riittävää oppiainekohtaista aineenhallintaa. Koulunkäyntiavustajan työparina toimii luokanopettaja tai erityisluokanopettaja. Vastuu opetustyöstä ja kurinpidosta on aina opettajalla. Koulunkäyntiavustajan vastuu on läsnä olevan aikuisen vastuuta. Hän ohjaa, motivoi sekä tukee oppilaan oppimista ja kasvua. Toisinaan koulunkäyntiavustajan tehtävänä on myös avustaa opettajaa työrauhan ylläpitämisessä.

Pätevän koulunkäynninohjaajan peruspalkka on 12,22 €/t ja epäpätevän 11,86 €/t. Palkan lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvan kokemuslisän sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Sijaisopettajana voit työskennellä Seuren kautta Helsingin ja Vantaan peruskouluissa ja Espoossa Kilonpuiston koulussa. Tarjoamme yhden tai useamman päivän mittaisia sijaisuuksia. Sijaisopettajana voit työskennellä luokanopettajana, aineenopettajana tai erityisopettajana. Opettajan työtä on tarjolla sekä ala- että yläkoulun puolella.

Sijaisopettajat tekevät työtä Sijaisopettajapalvelun kautta, jolloin työvuorot voi helposti varata laajasta tarjonnasta oman tilanteen mukaan. Sijaisopettajat ovat virkasuhteessa kaupunkiin ja sijaisopettajan työnantaja ja siten myös palkanmaksaja on kaupunki.