Haemme asiakaspalvelun ammattilaisia HR-tehtäviin

Seure kasvaa ja hakee nyt uusia HR-työstä kiinnostuneita asiakaspalvelun ja toimistotyön ammattilaisia auttamaan vuokrahenkilöstömme, työnhakijoidemme ja asiakkaidemme palvelutarpeissa.

Haemme useita HR-palveluammattilaisia sekä HR-palvelukoordinaattoreita. Arvostamme positiivista palveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä, reipasta otetta puhelinasiakaspalvelutyöhön sekä kiinnostusta HR-työtä kohtaan.

HR-palveluammattilainen (Haku 8.8. asti)

HR-palveluammattilaisen tehtäviin kuuluu muun muassa työntekijöiden työsuhdeneuvonta ja työntekijöitä tilaavien asiakkaiden palvelu puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Pääset myös mukaan HR-työhön esimerkiksi tekemään työvuorosijoittelua ja käsittelemään työhakemuksia.

Hakijoilta toivomme muutaman vuoden kokemusta joko asiakaspalvelutehtävistä tai esimerkiksi henkilöstöhallinnon tehtävistä.

HR-palvelukoordinaattori (Haku 15.8. asti)

HR-palvelukoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa työntekijöitä tilaavien asiakkaiden palvelu eri kanavissa sekä erilaisia toimistotehtäviä, kuten dokumenttien käsittelyä, kokemuslisien laskentaa ja asiakastietojen hallintaa.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta ja aitoa halua kehittyä asiakaspalvelutyössä.

Tule osaksi Seuren työyhteisöä

Seure Henkilöstöpalvelut toimittaa työntekijöitä lyhytaikaisiin työntekijätarpeisiin pääkaupunkiseudun kouluihin, päiväkoteihin ja terveydenhuoltoon. Hallintohenkilökuntamme tehtävänä on varmistaa sujuva työntekijäkokemus sekä työntekijöillemme että työn tilaajille.

Tarjoamme tehtäviin kattavan perehdytyksen ja innostuneen työyhteisön tuen. Työt alkavat etätyönä, mutta työntekijällä tulee olla myös mahdollisuus tarvittaessa työskennellä toimistollamme Sörnäisissä. Katso avoimet työpaikat.

Haemme myös yhtä HR-palveluasiantuntijaa Sote-asiakasyhteistyömme hoitamiseen. Jos sinulla on kokemusta Sote-alan yhteistöistä ja olet kiinnostunut, haethan nopeasti, sillä haku sulkeutuu 7.8.2021.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.