Seure laajenee Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle – Hae uusiin tehtäviin!

Seure tarjoaa vuoden 2023 alusta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sote-alan keikkatyöt. Keikkailusta tarjoamme nyt myös bonuspalkkion.

Hyvinvointialueella Espoon lisäksi tarjoamme tammikuusta 2023 alkaen keikkatyötä ja määräaikaisia tehtäviä Länsi-Uudenmaan ikääntyneiden palveluissa, kuten kotihoidossa ja asumis- ja sairaalapalveluissa. Tarjolle tulee myös keittiöalan ja puhtaanapidon työtehtäviä.

Tarjoamme kaikille 1.1.-31.3.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteissa vähintään viisi keikkavuoroa tehneille Seuren työntekijöille 200 € lisäpalkkion.

Haut Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteisiin on nyt auki! Tutustu Länsi-Uudenmaan avoimiin työpaikkoihin.

Työmahdollisuudet laajenevat ja uusien tehtävien valinta on helppoa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Seuren kautta työskentely luo mahdollisuuden valita helposti yhdellä ja samalla OmaSeure työvuorojen varausjärjestelmällä kohteita ja keikkoja koko alueella. Työvuoroja voi valita omasta tutusta kohteesta, tutustua uusiin kohteisiin tai valita tehtävät vaikkapa helppojen liikenneyhteyksien varrelta.

Työn tilaajille Seure tuo alueen nykyisten työntekijöiden liikkumisen helpottumisen lisäksi uudet tehtävät tarjolle myös Seuren nykyisille, yli 3 000 aktiivisille sote-alan osaajille.

Hae nyt tehtäviin

Hakemalla Seuren työntekijäksi voit työskennellä Länsi-uudellamaalla mm. kotihoidossa, palveluasumisen kohteissa, hoivakodeissa ja sairaaloissa Vihdin, Siuntion, Inkoon, Karkkilan, Lohjan, Raaseporin, Hangon ja Kirkkonummen alueilla. Lisäksi uusilla työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä Seuren kautta samalla myös Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa sekä Helsingin kaupungin ja HUS:n kohteissa.

Haemme uusiin tehtäviin lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sote-alan opiskelijoita. Hyvinvointialueiden kohteisiin on työtä tarjolla myös keittiöalan ja puhtaanapidon ammattilaisille.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.