Uusia ratkaisuja hyvinvointialueiden työvoimapulaan – Seure laajentaa toimintojaan Länsi-Uudenmaan sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueille

Ajankohtaista

Pääkaupunkiseudun suurin henkilöstöpalveluyritys Seure palvelee vuoden 2023 alusta nykyisten asiakkaittensa lisäksi myös Länsi-Uudenmaan ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueita. Samalla Seuren toiminta ja työpaikkojen tarjoaminen laajenee mm. Keravan, Vihdin, Siuntion, Inkoon, Karkkilan, Lohjan, Raaseporin, Hangon ja Kirkkonummen alueille.

”1.1.2023 lähtien toimitamme osaavia henkilöstöpalveluita koko Länsi-Uudenmaan sekä Vantaan ja Keravan alueelle,” kertoo Seuren asiakaskokemuksen ja myynnin johtaja Kaarina Liimatainen.

Muutoksen myötä Seuren nykyisille työntekijöille avautuu entistä laajempi työtarjonta sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä hyvinvointialueita tukevilla palvelualoilla, ja myös uusilla alueilla työntekijöille tulee enemmän mahdollisuuksia valita ja liikkua tehtävästä toiseen. ”On todella hienoa, että voimme tarjota työntekijöillemme entistä laajemmin ja monipuolisemmin työkohteita,” Liimatainen sanoo. ”Olemme otettuja siitä, että Länsi-Uudenmaan ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueet ovat valinneet meidät kumppanikseen.”

Seure mukaan ratkomaan sote-alan työvoimapulaa hyvinvointialueilla

”Hyvinvointialueiden aloittaessa Seure pystyy tarjoamaan niiden käyttöön Uudenmaan suurimman sote-keikkailijoiden reservin”, Liimatainen kertoo. ”Työntekijöille pystymme tarjoamaan saman keikkavarausjärjestelmän kautta laajimmat työskentelyalueet ja eniten työkohteita ja työvuoroja. Asiakkaillemme taas tarjoamme ison talon koon, modernit toimintatavat ja lisää muskelia työvoiman saatavuuden ongelman ratkomiseen.”

Seure on asiakkaittensa omistama. ”Seuressa jokainen euro käytetään työntekijöiden palkkoihin, sekä toiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen omistajiemme työvoimahaasteiden ratkomiseksi. Muita kohteita ei ole,” Liimatainen sanoo.

Tammikuussa 2023 alkavien keikkatöiden ja muiden työmahdollisuuksien haut uusille alueille aukeavat pian Seure.fi:n avoimissa työpaikoissa.

Seure Henkilöstöpalvelut Oy on Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja HUSin sekä Vantaan ja Keravan – ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueiden omistama henkilöstöpalveluyhtiö, joka tarjoaa työntekijöitä omistajilleen terveydenhuoltoon, kouluihin ja päiväkoteihin. Vuonna 2022 Seuren kautta työskentelee keikkatyöntekijöinä ja määräaikaisissa työsuhteissa yli 15 000 vuokratyöntekijää. Heistä yli 3 800 työskentelee sote-alalla.