Seure mukana Helsingin Kaupunkiympäristön kesärekrytoinneissa

Seure auttaa asiakkaitaan rekrytoinneissa yksilöllisesti muuttuvien tarpeiden mukaan. Palveluksi voidaan sopia esimerkiksi koko rekrytointiprosessi, pelkkä työhakemusten käsittely tai esihaastattelut.

Toimiala- ja asiakastuntemuksemme yhdistettynä rekrytointiosaamiseen tuottaa parhaan lopputuloksen. Näin asiakkaamme voi keskittyä ydintyöhönsä ja halutessaan silti valitsee ehdottamistamme hakijoista itse parhaat hakijat.

Vuoden 2019 kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa Seure auttaa Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristö -yksikön kesätyöntekijähakua esikäsittelemällä lukuisat hakemukset. Myös haettavien työntekijöiden osaamisprofiilit tehtiin yhdessä asiakkaan kanssa.

Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristö hakee kesätyöntekijöikseen yli 40 korkeakouluharjoittelijaa ja yli 20 16–17-vuotiasta toimistoharjoittelijaa kesälle 2019. Korkakouluharjoittelijoiksi haetaan mm. arkkitehti- ja suunnittelijaharjoittelijoita sekä lakimiesharjoittelijoita, sekä nuoria 16-17 vuotiaita kesätyöntekijöiksi. Haku on ajalla 14.1.–8.2.2019.

Katso Helsinkirekryn kesätyöpaikat

Lue lisää Seuren rekrytointipalvelusta