Seure perehdyttää keväällä satoja uusia työntekijöitä päiväkotityöhön

Pääkaupunkiseudulla varhaiskasvatuksen työvoimatarve jatkuu. Seure vastaa tarpeeseen paitsi rekrytoimalla varhaiskasvatuksen kokeneita ammattilaisia, myös tarjoamalla väylää päiväkotityöhön perehdytysten kautta. Uudet perehdytysryhmät aloittavat kevään ajan joka viikko. 

Perehdytyksen kautta nopeasti käytännön työhön 

Perehdytys antaa käytännön ohjeita ja vinkkejä työskentelyyn päiväkodeissa. Perehdytykseen voi hakea erilaisilla taustoilla niin, että kokemusta lasten parista on kertynyt esimerkiksi virallisen työn, harrastusten tai muun kokemuksen kautta. Seuren rekrytoijat valitsevat perehdytykseen vastuulliseen varhaiskasvatustyöhön soveltuvat hakijat. Soveltuvuutta arvioidaan myös perehdytyksen aikana ja perehtyjät saavat palautteen siitä, miten työhön perehtyminen päiväkodissa on sujunut.  

Lapsi
Perehdytyksen kautta arki päiväkodissa tulee tutuksi.

Lastenhoitotyön perehdytyksen kautta on tarjoutunut työpaikka jo sadoille uusille tekijöille. Perehdytys on suosittu nuorten keskuudessa ja on hyvä tapa työllistyä välivuodeksi tai armeijan alkua odottaessa. 

Toinen hakijaryhmä ovat he, joille työ antaa mahdollisuuden pohtia uutta uraa tai koulutusta, tai siirtyä kotoa työelämään. Kaikkia hakijoita kuitenkin yhdistää aito halu työskennellä lasten parissa.  Monet ovatkin onnistuneen perehdytyskokemuksen jälkeen aloittaneet varhaiskasvatuksen opinnot ja jääneet mieluisalle alalle.

Myös päiväkodeilla on lastenhoitotyön perehdytyksistä positiivisia kokemuksia. Perehtyjän lämpimästi vastaanottava työpaikka säilyykin usein uuden työntekijän lempikohteena ja ykkösvalintana.  

Perehdytykseen nopeasti, töihin joutuisasti 

Perehdytykseen voi hakea vaikka heti, sillä kevään perehdytysjaksot ovat jo alkaneet. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin ja onnistuneen puhelinhaastattelun yhteydessä oma perehdytysjakso voidaan sopia saman tien, ehkäpä jo seuraavalle viikolle.  

Perehdytyksellä eväät arjen työhön 

Perehdytys on yhdistelmä ennakkotehtäviä, lähiopetusta ja käytännön työhön perehtymistä päiväkodissa. Seure järjestää työntekijälle sopivan päiväkodin työhön perehtymiseen. Perehdytyksen jälkeen perehdytetyt voivat työskennellä Seuressa pääkaupunkiseudun päiväkodeissa lastenhoitajana tai avustajana pitkissä tai lyhyissä työsuhteissa.  Lue perehdytyksistä lisää.

Haut perehdytyksiin ovat nyt auki. Uusia perehdytysten aikoja päivitetään ilmoitukseen kuukausittain.

Perehdytämme uusia työntekijöitä myös koulunkäyntivustajiksi autismi- ja kehitysvammaopetukseen. Työ on autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.