Seure varautuu koronavirukseen ja pyrkii hidastamaan sen leviämistä

Seure varautuu koronavirukseen ja pyrkii ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä hidastamaan sen leviämistä.

12.3.2020 olemme ottaneet käyttöön seuraavat Seuren hallintohenkilöstöä sekä Seuren Helsingin että Hyvinkään toimistoja koskevat linjaukset: 

  • Kaikki työhaastattelut siirretään pidettäväksi videoyhteydellä tai puhelimitse.
  • Helsingin toimiston aulapalvelu suljetaan. Palvelemme edelleen työnhakijoita ja Seuren työntekijöitä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa.  
  • Asiakastapaamiset ja yhteistyökumppaneiden kanssa pidettävät palaverit toteutetaan videoyhteydellä tai tarvittaessa siirretään.
  • Hallintohenkilöstölle suosittelemme etätyön tekemistä.  
  • Hallintohenkilöstömme ei osallistu työhön liittyviin ulkoisiin luokkahuonekoulutuksiin, seminaareihin, messuille, rekrytointitapahtumiin tai vastaaviin tilaisuuksiin. 

Kerromme mahdollisimman pian linjauksista Seuren vuokrahenkilöstölle. Vuokrahenkilöstöä kehotamme tutustumaan sähköpostilla lähetettyjä ohjeita ja tarvittaessa ottamaan yhteyttä asikaspalveluumme. 

Teemme ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä sen eteen, että koko henkilöstömme pysyisi mahdollisimman terveenä. Linjauksemme ovat voimassa toistaiseksi.

Lue koronaviruksen tilanteesta THL:n sivuilla.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.