Suositut sijaisopettajahaut auki 31.1. asti

Tammikuussa haemme uusia luokanopettajan, aineenopettajan ja erityisopettajan sijaisia työskentelemään Helsingin ja Vantaan peruskouluissa.

Sijaisopettajana työskentely on keikkatyötä, jossa työvuoron voi tehdä juuri sinä päivänä, kuin mitä itselle sopii. Työ vaatii myös joustavuutta, sillä työvuorot tulevat varattavaksi usein hyvin nopealla aikataululla, jopa samana aamuna. Pääsääntöisesti sijaisuudet ovat pituudeltaan yhden tai kaksi päivää, mutta myös pidempiä sijaisuuksia on tarjolla.

Seuren sijaispoolissa tarjolla on runsaasti työtehtäviä ja työvuorojen selaaminen ja varaaminen hoituu helposti mobiili-apsilla. Työnantajanasi ja palkanmaksajanasi ovat Helsinki ja Vantaa.

Lue lisää sijaisopettajan työstä Seuressa.

Hakea voi erilaisilla opetustaustoilla

Tehtävään hakevalta henkilöltä toivomme luokan-, erityisluokan- tai aineenopettajan opintoja tai pätevyyttä. Huomioimme lisäksi hakijat, joilla on aikaisempaa kokemusta opetustyöstä peruskoulussa ja katsomme eduksi kaiken aikaisemman työkokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä.

Hakemamme sijaisopettajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita työskentelemään vaihtelevissa työkohteissa ja lyhyelläkin varoitusajalla.  Varmuus toimia lasten ja nuorten parissa sekä hyvät vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataidot auttavat tehtävässä. Sijaisuudet sijoittuvat suomenkielisiin opetusryhmiin ja aineenopetuksen aineet ovat perusopetuksen oppiaineet.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.